Bejelentkezett a thai box világbajnok: bucira verné a gyereket brutálisan felrúgó somogyi férfit (VIDEÓ)

2024. július 18. 09:22

Kunkli Tivadar videóban üzent a gyereket bántalmazó karatemesternek.

2024. július 18. 09:22
null

Nyitókép: képernyőkép

Mint ahogyan arról mi is beszámoltunk, egy szolnoki kalandparkban egy karatemester brutálisan felrúgott egy általa felügyelt kisgyereket, amit a kalandpark vezetősége jelentett a rendőrségnek.

Az eset közfelháborodást váltott ki, és Kunkli Tivadar thai box világbajnok, nyilvánosan kihívta a karatemestert küzdelemre. 

Én is hírét vettem annak, hogy a szolnoki kalandparkban egy karatemester felrúgott egy kisgyereket. Ez nem sporthoz méltó viselkedés. Hatvanéves vagyok, soha nem hívtam ki még senkit. Bármilyen szabályrendszerben kihívlak, mondd az időpontot, hol és mikor, ne légy gyáva, ne bújj el!” 

– üzente Kunkli Tivadar thai box világbajnok a férfinak, aki a szolnoki kalandparkban brutálisan felrúgott egy általa kísért kisgyereket. 

A bántalmazó férfi, Agócs Tibor, a Yakuzák SE elnöke, elismerte a tettét, lemondott minden tisztségéről, és bocsánatot kért.

 

Összesen 233 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:29
🍓 ️ ­­­É­r­t­é­­­k­e­l­­­d­ ­a­­­ ­­­s­­z­e­­­x­i­ ­p­u­n­c­­i­­m­­­a­­­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­­.­𝐗­­𝟏­𝟖­.­𝐅­­­𝐔­𝐍
kokrowatz-0
2024. július 18. 16:27 Szerkesztve
egy 10 éves gyerek nyilatkozta: "torna után mindig megkérdezte néhány gyerektől, hogy combos vagy gyomros. ha a gyerek a combost kérte, akkor gyomrost kapott, és fordítva." kár, hogy nem lehet linkelni, gondolom nem véletlen...
pragmatika
2024. július 18. 15:58
"Bocsánatot kért a szülőktől, valamint minden tisztségéről és pozíciójáról lemondott, amelyeket különféle szervezetekben és egyesületekben töltött be." És csak most, hogy egy gyermeket majdnem megölt, csak most jött rá hogy alkalmatlan bármilyen közösségi munkára ?
pragmatika
2024. július 18. 15:52
@rockercicc "Semmi extra. Ezt az edzéseken nap mint nap csinálják. Semmi baja nem lett a kölyöknek. A sok álszent "széplélek" meg már börtönbüntetést követel. Nevetséges." "Ezt az edzéseken nap mint nap csinálják" Igen ? Te f.szkalap. És ezt salakon csinálják az edzésen ? És minden alkalommal, amikor csinálják sír is a gyerek ? A nyaka is kitörhetett volna szerencsétlen gyereknek. Én azt a kretént fenyítettem volna sokkal szakszerűbb módon. 1. Tökön rúgás 2. A kretén behajol, akkor meg fejberúgni. És ezt nyugodtan lehet salakon is csinálni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!