Azt tudom tanácsolni minden nőnek, aki selyemmajomafférba keveredett...

2024. július 10. 20:27

Forduljon bizalommal hazánk valamelyik élfeministájához vagy a patriarchátus ellen küzdő szervezetek egyikéhez.

2024. július 10. 20:27
null
Hont András
Hont András
Facebook

Nyitókép: Hont András Facebook-oldala

„Azt tudom tanácsolni minden nőnek, aki selyemmajomafférba keveredett, vagy fog keveredni, hogy forduljon bizalommal hazánk valamelyik élfeministájához vagy a patriarchátus ellen küzdő szervezetek egyikéhez, esetleg azon amazon-újságírókhoz, akik az elmúlt években 1.000.000 alkalommal írták le, hogy »higgy az áldozatnak«.Vagy, hát, izé.”

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Horváth K. József

Magyar Hírlap

Idézőjel

Magyar Péter hatalomra kerülésével egyszerűen rátörne honfitársaira.

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Teréz Pitykéz
2024. július 13. 10:27
így látszik csak addig a nővédő a nővedő amíg ballib komcsi az áldozat … hiteltelen gittegylet
tizennyolcfok
2024. július 12. 08:49
érdekes, hogy hontot - mint tényfeltáró újságírót vagy mi a kurvaannyát - mennyire nem érdekli, hogy ez a laura nevű lotyó történetesen fideszes önkormányzati képviselőként indulhatott jutalmul, hogy a kitalált történettel felvállalta, hogy örökre lejáratja magát. így se közpénz 5 évig, se tisztesség. nagyon nem járt jól a fideszes ribanc.
atti64
2024. július 11. 17:44
NEM IS ÉRTEM HOGY VAN AZ ORSZÁGBAN MÉG IDIOTA NÖÖÖÖÖ!! AKI SZOBA ÁLL EGY PATKÁNYAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
catalina11
2024. július 11. 16:32
LAPOINTE 2024. július 11. 15:39 Köztudomású, hogy nő áldozat csak akkor lehet, ha baloldaliliberális. Akkor viszont mindent el kell hinni, amit mond!" lásd: Ilaria Salis hammerbandgirl!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!