Újabb nő tálalt ki Magyar Péterről

2024. július 09. 20:52

Megdöbbentő vallomást tett egy hölgy, állítása szerint Magyar felkínálta neki magát.

2024. július 09. 20:52
null

Nyitókép: képernyőfotó / Tények

Pár nappal a tinidiszkós botránya után újabb meghökkentő hírek láttak napvilágot Magyar Péterről – állítja a Tények. Mint fogalmaznak: a Facebook-on egy rejtélyes posztban parancsolt megálljt egy nő Magyarnak.

A Tények megtalálta a poszt íróját, Laurát, aki egy exkluzív interjúban mondta el, mit élt át Magyar mellett.

Rám feküdt, és mondta, hogy akkor... most. Én pedig mondtam, hogy nem szeretném. 

Le kellett lökdösnöm magamról” 

– mesélte – többek között – a felvételen a nő, hogyan akarta őt szexre rávenni a politikus.

Nem ez az első ilyen eset Magyar Péterrel kapcsolatban, mint ismert: pár napja számolt be a szórakozóhelyen bulizó egyik fiatal lány apja arról, hogy Magyar Péter vállalhatatlanul viselkedett.

Hasonló dolgokról számolt be most Laura is a Tényeknek. Mint fogalmazott: Magyar „teljesen másnak adja el magát, mint ami valójában, és ezt az emberek nem is veszik észre”.

A nő elmondta: Magyarral a Tinderen ismerkedett meg, majd egy ötcsillagos szállodába mentek, ahol megtörtént ez az incidens. Magyar azonban, a nő állítása szerint, nem értett az elutasításból, sértő megjegyzéseket tett rá.

Ezután megkérte őt, hogy az ismerkedésükről mindent töröljön ki a telefonjából, de a nő – elmondása szerint – néhány bizonyítékot mégis megtartott.

Forrás: Tények

 

Összesen 675 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:35
🍓 ️ ­­É­r­­­t­­­é­­k­­e­l­d­ ­­­a­­­ ­s­­z­e­­­x­­­i­­ ­­­p­­­u­­n­c­­­i­m­­­a­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­.­­­𝐗­­𝟏­­𝟖­­­.­­𝐅­­𝐔­­𝐍
Namond
2024. július 17. 00:42
Magyar Péter egy igazi Trump, akinek Orvbán a barátja.
luisbathhelena
2024. július 11. 13:59
Nem vagyok az MP szekta tagja de...: Mégis mire számít egy nő ha elfogad egy 5 csillagos hétvégét egy szobában ? Persze mondhat nemet, de akkor nem szabad eleve ebbe a szituba keveredni. Az sem világos hogy ez egy első randi volt a sokadik... Ettől még a fickó egy agresszív exhibicionista pszichopata politikai kalandor jegyeit mutatja.....
totumfaktum-2
2024. július 11. 08:49
Magyar Péter botránya ügyében garázdaság és rongálás miatt, több feljelentést követően már aznap megindult a rendőrségi nyomozás. Az ügy végül, mivel Magyarnak mentelmi joga van, átkerült a Központi Nyomozó Főügyészségre (KNYF). https:// magyarnemzet.hu/belfold/2024/07/a-nyomozas-erdekeben-hallgat-az-ugyeszseg-magyar-peter-botranyarol
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!