Cipolla a lábak között

2024. július 10. 18:26

Magyar Péter hatalomra kerülésével egyszerűen rátörne honfitársaira.

2024. július 10. 18:26
Horváth K. József
Horváth K. József
Magyar Hírlap

Nyitókép: Képernyőkép

„A több Európa gondolatának hangoztatása azt is jelenti, hogy be akarja engedni a migránsokat. Akik eddig a kerítésen sem tudtak bejönni, azoknak szabad utat engedne, s a gyerekeket pedig nem zárná el az LMBTQ-aktivisták érzékenyítésétől. Magyar Péter hatalomra kerülésével egyszerűen rátörne honfitársaira. Mindent megtenne azért, hogy kipusztítsa, eliszlámosítsa hazáját. Mindezt azért, hogy megmutassa volt nejének és Orbán Viktornak, hogy ő a magyarok igazi vezére.

Teszi mindezt azok után, hogy a videófelvétel tanúsága szerint a Fidesz 2022-es elsöprő választási győzelme után önfeledten táncolt a jobboldali ünneplők között. Minderre persze tisztán emlékeznek a magyarok, mint ahogy arra is, hogy mit művelt az Ötkert mulató Cipollája a fiatal lányokkal ittas állapotban.

Hiába rendezett a minap kampánynyitó politikai rendezvényt, ezzel nem homályosíthatja el a képet, amelyet a fiatal lányokat molesztáló, neki megalázó ajánlatokat tevő Cipolláról kialakult. Őt nem fogják lelőni, ahogy Mario tette a varázslóval, viszont nagy esélye van arra, hogy a józan magyarok kiiktassák a politikai életből, amely számára annyit jelenthet, amennyit Cipollának a fegyver eldörrenése.”

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Nagy Ervin

Mandiner

Idézőjel

A TISZA Párt „kampánynyitó” gyűlést tartott szombat délután, ami nem meglepő, hisz valamivel el kell terelni a figyelmet az egyre súlyosabb diszkóbotrányról.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. július 12. 00:15 Szerkesztve
A Magyar Péter féle lelki alkat a pszichopatológiában nagyon jól ismert. Egy ezirányú szakember szinte pontosan le tudná írni MP jövöbeni "karrierjét". Ezt már nyilván meg is tették, de azt természetesen nem lehet közzétenni. De úgy Gyurcsánynak, mint Orbánnak nem ártana ezirányba szakemberektöl érdeklödniük. Ugyanis hiába látja az ember a jeleit a lelki diszkrepanciának, a legbelsö mozgatórugókat, és a várható viselkedésmintákat nem olyan könnyü ezekböl levezetni. A MP típusu emberek tudnak a saját állapotukról, elég intelligensek ahhoz, hogy azt részben palástolják, korrigálják. A teljes normalitást is meg tudják játszani egy ideig, de ez külön energiákat követel tölük, ezért aztán idönként "meglepetést" okoznak. A legnagyobb baj a megbízhatóságukkal szokott lenni. Soha nem tudhatod, mit tesz. Az is tévedés, hogy ök "hazudnának", amikor nem mondanak igazat. Ök azt valóban úgy gondolják, ahogy mondják. Ezért hiszik el sokan a hazugságaikat, mert azok "meggyözöen" hangzanak.
miserablo
2024. július 11. 18:29
Sajnos követőit ez nem erdekli .Mennyi ilyen vakhitü emberrel találkozom .Egyszerűen fel foghatatlan hogy 1 ,3 millio ember ra szavazott. Igazi veszély ez mint a megsebzett vadkan .Azt sem lehet le állitani.
atti64
2024. július 11. 17:48
UGY HIVJÁK PATKÁNY PÉTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a-gyar-2
2024. július 10. 23:57
A felesége által kirúgott hízásnak indult, rohamosan kopaszodó ragyás képű impotens alkoholista bunkó viselkedése egy nemzedékeken át falu végi műveletlen alkoholista lezüllött családi hátteret tükröz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!