Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

A szemünkbe röhög

2024. július 02. 05:44

A tenyérbemászó ember még most, öt esztendővel bekokszolt videómonológjának elhangzása után sem került tömlöcbe.

2024. július 02. 05:44
null
Pilhál György
Pilhál György
Magyar Nemzet

Nyitókép: Hír TV.hu/Facebook

„Egy minapi hír szerint a Fővárosi Törvényszék a megismételt másodfokú eljárásban bizonyítottnak látta: Lackner Csaba kispesti exszocialista önkormányzati képviselő kábítószert fogyasztott egy ominózus jelenetet megelőzően; ugyanakkor Dódity Gabriella, a Fidesz–KDNP szintén XIX. kerületi politikusa nem követett el rágalmazást, amikor erről írt egy Facebook-kommentben. Jó memóriával rendelkezők talán még emlékeznek: a 2019-es önkormányzati választások kampánya során a Hír TV és a Magyar Nemzet hozta nyilvánosságra azokat a felvételeket, amelyeken Lackner önfeledt szippantások közepette kérkedve számol be a saját korrupciós szokásairól.

»Aki az önkormányzati politikában nem keresi meg az évi százmillió forintot, az hülye.« Ő (aki nem hülye) havi másfél millió forintot szokott kasszírozni. Ezt a történetet örökítette meg bejegyzésében (»fehér poros orr, kihúzott csíkok«) az emiatt beperelt fideszes képviselő asszony. Beszédes részlet, hogy noha a szocialista párt az ügy miatt kizárta soraiból a korrupcióival hőbörgő Lacknert, a gátlástalan füvész közölte, esze ágában sincs visszaadni képviselői megbízatását. Még mit nem? Ő »tiszteletben tartja a választók akaratát«.

A történetben nem is maga a cselekmény a felháborító (az adófizetők pénzének lenyúlásával kérkedő »népképviselő« bepereli az ügyéről beszámoló politikust), sokkal inkább az, hogy a tenyérbemászó ember még most, öt esztendővel bekokszolt videómonológjának elhangzása után sem került tömlöcbe. Ugyan már! Vidáman szlalomozik a jogi kiskapuk között. (A mostani ítélet után is derűsen fellebbezett.) A szemünkbe röhög.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-113
2024. július 03. 16:06
🍓 ️ ­­É­­­r­t­é­­k­­e­­­l­­­d­­­ ­­a­­ ­s­­z­­e­­­x­­i­­ ­­p­­u­n­­c­i­m­­a­­­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­.­­­𝐗­𝟏­­­𝟖­­­.­­𝐅­𝐔­­­𝐍
balbako_
2024. július 02. 14:07
Pressmann agyon érzékenyített bírói nemigen tudnak egy ilyen hasznos elvtársat elítélni.
nyugalom
2024. július 02. 12:22
Ha meg eddig nem ertették sokan: nem a Fidesz a bíró, ügyész, rendőr, stb!
bodrigyuri
2024. július 02. 11:26
Hát ilyen ez a nerség, ilyen a poltpeti.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!