A recepciós bezárta az üvegajtót, ekkor szabadult el a pokol

2024. július 16. 08:43

Az angolul beszélő férfi őrjöngve verte a hotel üvegajtaját, szobát követelt.

2024. július 16. 08:43
null

Nyitókép forrása: Az Ügyészség oldala

Garázdaság vádjával állít bíróság elé egy férfit a Tatabányai Járási Ügyészség, miután tavaly novemberben egy helyi hotelben finoman szólva rendkívül udvariatlan módon követelte, hogy adjanak ki neki egy szobát – írta meg a police.hu.

Horváth Sándor, a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség szóvivője elmondta, hogy az ittas férfi november 4-én, hajnali 1 óra 28 perckor lépett be a tatabányai hotel aulájába, ahol angol nyelven követelte a recepcióstól a szobakulcsot.

„A recepciós jelezte, hogy nincs szabad szoba a szállodában, és másik hotelt ajánlott, ami miatt a férfi angolul szidalmazni kezdte, eközben a recepciós pult felé haladt. A recepciós többször is távozásra szólította fel az elkövetőt, aki ennek eleget téve a kijárat felé indult, közben továbbra is trágár szavakat kiabált és a kezeivel hadonászott” – közölte az ügyész.

Miután a férfi távozott az utcára, a recepciós távvezérlővel bezárta az üvegajtót. 

Az elkövető ezen annyira felháborodott, hogy tenyérrel ütni kezdte az ajtót, és feldúlta az ajtó melletti tuját is. 

Bár a bejárati ajtó és a növény nem sérült meg, az ügyészség pénzbüntetést javasolt a bűnösségét beismerő férfi számára.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:29
🍓 ️ ­É­­­r­t­é­­­k­­e­­­l­­­d­­­ ­a­ ­s­­­z­­e­­­x­­i­­­ ­­­p­­­u­n­­c­­­i­m­­a­­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­.­­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­.­­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
lefty67
2024. július 19. 18:46
Rèszeg brit hordákra panaszkodnak Horvátországban is!
Kétes
2024. július 16. 22:12
És hol tart a nyomozás a Turul kávézó ügyében, ahol Magyar Peti felhergelt hívei garázdálkodtak és berepesztettek egy üvegfalat?
Dunhill67
2024. július 16. 12:59
pedig azt az üvegajtót másra is lehetett volna használni mint ütni-verni:).....mondjuk a csávó fejét beleverni nyolc kötőjel tízszer
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!