Ilyen nincs: megbontotta a helyi templom tornyát a réz miatt a tiszaburai férfi (FOTÓ)

2024. július 16. 07:43

Az őrizetbe vett férfi az elmúlt másfél hónapban három lopást elkövetett Abádszalókon.

2024. július 16. 07:43
Police shining lights on handcuffed African man sitting on curb

Nyitókép: Hill Street Studios / Getty images

A rendőrök őrizetbe vettek egy 19 éves helyi fiatalt, aki többek között a tiszaburai református templomba is betört – írta meg a police.hu.

Az Abádszalóki Rendőrőrs nyomozást folytat egy 19 éves tiszaburai férfi ellen, aki az elmúlt másfél hónapban három lopást követett el a településen. A nyomozás során kiderült, hogy a fiatal június 7-én testvérével együtt betört egy lakatlan hétvégi házba, ahonnan különböző használati tárgyakat loptak el. 

Június 10-én a gyanúsított egy családi ház udvarára ugrott be, ahonnan uborkát lopott, és távozáskor megrongálta a felszerelt kamerákat. Július 12-re virradóra testvérével együtt 

a helyi református templomot fosztották ki, ahol több méter rézlemezt szakítottak fel és vittek magukkal.

Forrás: police.hu

A rendőrök a kamerafelvételek segítségével azonosították a testvérpárt. A 19 éves fiatalt július 12-én fogták el, kihallgatták, őrizetbe vették és kezdeményezik letartóztatását. Testvére egyelőre rejtőzködik, ellene elfogatóparancsot adtak ki.

***

Összesen 120 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:29
🍓 ️ ­­­É­­r­t­­é­­k­­e­l­­­d­­­ ­a­ ­s­­z­­­e­­­x­i­ ­p­­­u­­­n­­c­i­­m­­­a­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­­.­­­𝐗­­𝟏­­𝟖­.­𝐅­𝐔­­­𝐍
solnes-2
2024. július 16. 13:59
Már miért ne lenne ? Nem Abádszalókon,-Tiszaburán, hanem Bp. X.ker Kőbányán a szt .Lászó templom réz lemezé tvitték el a szinesek, 20m magasról.
Dunhill67
2024. július 16. 13:02
saját költségén beszerezni a megbugázott rezet,saját felszerelésével irány a kupola...lehet visszaépíteni amit megrongált és ellopott....ja,és a tartozás nem ülhető le....ez lenne számára a legnagyobb büntetés:)
rockercicc
2024. július 16. 12:15
Mocskos cigány!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!