Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

A baloldal történelmi pszichopátiája

2024. július 05. 06:22

A szélsőséges felforgatók évszázadok óta terrorizálják a normális életet élőket.

2024. július 05. 06:22
Ágoston Balázs
Ágoston Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: MTI/Hegedüs Róbert

„Hogy a politikai uborkaszezonban se unatkozzunk, arról készségesen gondoskodik a magyarországi baloldal. Örvendetesen enyhült például a kábítószer-legalizációban érdekelt, migráció- és genderpárti Kutyapárt elnökének idült turulmadár-influenzája. A főváros XII. kerületében sajnálatosan polgármester-választást nyert, a liberális lakájmédia által futtatott Kovács Gergely a közfelháborodás nyomán mindjárt visszavett az arcából, és már nem tartja olyan fontosnak a magyarság nemzeti jelképének eldózerolását. Reméljük, a valósággal szembesülő Kovács állapota tovább fog javulni.

No de a vicceskedő ember igazán érdektelen ahhoz képest, hogy a nyilvánosság előtt egymásnak esett Magyar Péter és Gyurcsány Ferenc. Az egyre súlyosabb állapotú, dicstelen véget ért minapi mulatozása után gyanúsan foltos nadrágjában furcsa szögletességgel lépkedő médiatermék hónapok óta igyekszik a Nemzeti Együttműködés Rendszere részének beállítani a szemkilövetőt, mire a zabrált Apró-villában pöffeszkedő hazaárulóból is felszínre tört a sohasem túl mélyen szunnyadó mentális diszharmónia. 

Gyurcsány Rónai Egon Konkrétan című műsorában, miután közölte, hogy márpedig marad szektája élén, dühödten hadonászva ordítozott a stúdióban, mondandóját a családi lehallgatással a jellemtelenségi bajnokságban mindenképp dobogós Magyarnak címezte:

»Nekem még egyszer nem mondják el, hogy én vagyok a hibás. Én? Amíg te fölvettél milliókat, én meg az ügyészség előtt voltam. Én? Amikor én tüntettem a rabszolgatörvény ellen te meg fölvettél milliókat és aláírtál túlárazott szerződéseket? Tudod mit, kolléga? Álljál sorba! Aztán hogyha kiderül, hogy feleannyit kockáztattál az életedből, mint mi, ha kiderül, hogy te feleannyit küzdöttél, mint mi, akkor majd szólhatsz. Addig meg köszönjél kezét csókolommal, jó?! És érdektelen, hogy harminc százalékod van. Harminc százaléka nagyon sok rohadék politikai tömörülésnek volt Európában a XX. században. Ezzel nem mész te sokra itt énvelem.«”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gilou-au-clavier
2024. július 06. 21:57
Eddig ismeretlen volt nekem ez az Orbán seggéből kilógó élősködő retekmagyar szarcsimbók, nem vesztettem sokat. Az ilyenre jó szívvel lehet mondani, hogy kuka, mehet ez az orbánkurva is a lecsóba.
EX_Terminator
2024. július 05. 16:27
Talán egy pártban vagyunk elvtársak vagyunk hogy kötelesek legyünk azonos nézeteket vallani!? HÁT EGY NAGY BÜDÖS LÓSZART! Talán ők az állam a demokrácia meg az EU? ŐK a társadalom? Az erkölcs tanár? Ismételten? EGY NAGY BÜDÖS LÓSZART! Szóval jobban teszik ha befogják és elhúznak, mielőtt még el talál fogyni az irántuk való türelmünk, mert ebből most már halálosan elég volt!
catalina11
2024. július 05. 14:32
gyzoltan-2 2024. július 05. 14:21 "A baloldal történelmi pszichopátiája" Valaki egyszer már elszólhatná magát, s közölné a közismert tényt, hogy a baloldal mindig is zsidó volt, zsidó maradt, és a jövőben is zsidó lesz..!" "Ezt valószínűleg nem okos dolog kimondani az Egyesült Államokban, de a bolsevik mozgalmat ma is, mint kezdete óta mindig, orosz ZSIDÓK irányítják és ellenőrzik, a legbecstelenebb típusból" (Schuyler százados, az amerikai katonai hírszerzés tisztjének jelentéséből, ) 100 millió áldozat!
gyzoltan-2
2024. július 05. 14:21
"A baloldal történelmi pszichopátiája" Valaki egyszer már elszólhatná magát, s közölné a közismert tényt, hogy a baloldal mindig is zsidó volt, zsidó maradt, és a jövőben is zsidó lesz..!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!