Albánia
21:002024. június 24.
Spanyolország
Horvátország
21:002024. június 24.
Olaszország

Vitályos Eszter: Ha mindenki ott lesz vasárnap, akkor győzni fogunk!

2024. június 08. 09:25

Közösségi oldalán emlékeztetett a kormányszóvivő, miért kiemelten fontos ez a nap.

2024. június 08. 09:25

Nyitókép: Facebook

„Csak akkor maradhat ki hazánk a háborúból, ha mienk lesz Európa legnagyobb választási győzelme!” – idézte Vitályos Eszter Orbán Viktor miniszterelnök szavait a közösségi oldalán.

A kormányszóvivő egy videót is közzétett, s kiemelte: 

A békét csak közösen tudjuk megvédeni! Mindenki legyen ott vasárnap a választáson, aki békét akar!

Kapcsolódó cikkek a Egymillió Találkozás Napja aktában.

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tommaso
2024. június 08. 19:51
80 éve a normális, szabadságszerető, békepárti világ összefogott a náci agresszor ellen. Csak a csatlósok, köztük a jobboldali Horthy támogatta Hitlert. Jelenleg a normális, szuverenitáspárti, békeszerető világ összefog a ruszki agresszor ellen. csak a jobboIdaIi CSATLÓS ÓRBÁN támogatja a háborús Putyint. ----------------------------- EgyetIen európai politikus segitette vétójával a háborús bűnös Putyin háborút pénzelő pátriárkáját, KyriIIt, a FIDESZES ÓRBÁN. ---------------------------- *a fideszes válaszokban a cáfoló ÉRVEK SZÁMA = nulla. ------------------------ ÓRBÁN HAZUDIK -- ÓRBÁN HAZUDIK -- ÓRBÁN HAZUDIK A béke ügyében az EP képviseIők NEM iIIetékesek. ----------------- Magyarország érdeke az Ienne, hogy a ruszki hadsereg minéI messzebb Iegyen tőünk Mondjuk egy Ukrajna-távoIságra, ami kb 1200 km A FIDESZ ezzeI eIIentétesen cseIexik, és poIitizáI
Tommaso
2024. június 08. 19:30
80 éve a normális, szabadságszerető, békepárti világ összefogott a náci agresszor ellen. Csak a csatlósok, köztük a jobboldali Horthy támogatta Hitlert. Jelenleg a normális, szuverenitáspárti, békeszerető világ összefog a ruszki agresszor ellen. csak a jobboIdaIi CSATLÓS ÓRBÁN támogatja a háborús Putyint. * a fideszes cáfoIatok száma = nuIIa
iphone-13
2024. június 08. 13:48
HAJRÁ FIDESZ-KDMP! OTT LESZÜNK!
Kovács Ubul
2024. június 08. 13:46
Ha mindenki ott lesz, örökre rábaxtok. Imádkozzatok, musZkapatkányok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!