Franciaország
18:002024. június 25.
Lengyelország
Hollandia
18:002024. június 25.
Ausztria

Virrasztást tartanak Tompos Kátya emlékére pénteken Budapesten

2024. június 06. 15:48

A Várkert Bazár Neoreneszánsz kertjében tudnak elbúcsúzni Tompos Kátyától barátai, tisztelői.

2024. június 06. 15:48
null

Nyitókép: Csudai László/Magyar Nemzet

Virrasztást tartanak Tompos Kátya színész, énekes emlékére pénteken 20 órától Budapesten, a Várkert Bazárban – közölték a szervezők az MTI-vel.

A Juhász Anna Irodalmi Szalon és Hrutka Róbert eseményeként a Facebookon meghirdetett megemlékezésen a Várkert Bazár Neoreneszánsz kertjében tudnak elbúcsúzni Tompos Kátyától barátai, tisztelői.

A szervezők azt kérik a virrasztásra érkezőktől, hogy Tompos Kátyára emlékezve hozzanak magukkal egy mécsest és ha lehet, színes virágokat.

Tompos Kátya Jászai Mari- és Junior Prima díjas színművész, énekes hosszan tartó betegség után május 31-én, pénteken hajnalban hunyt el.

A Mandiner megemlékezését itt olvashatja.

Kapcsolódó vélemény

undefined

Maráczi Tamás

Mandiner

Idézőjel

Tizenkét évesen döntötte el, hogy színésznő lesz. Két tucat ember volt a nagy pillanat tanúja – nem tudtuk, hogy egy nagy pálya lesz belőle, ahogy azt sem, hogy ilyen tragikusan rövid.


   

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-99
2024. június 24. 23:32
🍓 ️ ­­­É­­­r­t­­é­k­­e­­l­­­d­­ ­­­a­­­ ­­s­­z­e­­­x­­­i­­­ ­­­p­­u­­­n­­­c­­­i­m­­a­t­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­.­­𝐗­­­𝟏­­𝟖­.­­𝐅­­­𝐔­𝐍
Bell & Sebastian
2024. június 06. 19:03 Szerkesztve
Reméltem, ír ide valaki, mert megérdemli szegény, ugyanis még a csepűrágók közt is ritka az ennyire mély érzésű. Olvasom az egyik interjújában, hogy a test és lélek viszonya foglalkoztatta, pont akkor maradt árva, amikor minden elkezdődött. Késő vitába szállni. It's too late, I'm already late. Lelke örök, szelleme köztünk él. (Színészként jól tudta, hogy a test, lélek és szellem hármasa a megismerést szolgálja, csak más és más szinten. Nyugaton nem hangsúlyos, de az ortodoxia tisztában van vele, hogy a szellem által hordozott kollektív tudás vagy információ ugyanúgy túléli a testet, mint a lélek. Mi hát itt a tragédia? A teremtésből nem vette ki a részét, az. Hiányt hagyott, az Örök Világosság fényeskedjék néki!) Ilyen megemlékezéseken általában mindenki előszedi az emlékeit és megosztja másokkal. Hogyan nem találkoztam Tompos Kátyával? It's too late, I'm already late.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!