Anglia
18:002024. június 30.
Szlovákia
Spanyolország
21:002024. június 30.
Grúzia

Vérgőzös támadás: páros lábbal szálltak Hosszú Katinkába

2024. június 28. 07:10

Ez a baloldal, cinizmus és fortyogó gyűlölet.

2024. június 28. 07:10
Budapest 2017 FINA World Championships - Day 17
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: Adam Pretty / Getty Images

„A baloldali publicista pikírt, gonoszkodó, végtelenül aljas és cinikus mondatai mellett nem lehet elmenni szó nélkül. Mit élhet át ez az ember, amikor győz a magyar válogatott és lobognak a nemzetiszínű lobogók, vagy éppen egy úszónk elsőként ér célba az olimpián? Az asztalra csap és annyit mond, a fenébe, győztek a magyarok, mit fogok holnap írni az újságba? Fizikai fájdalom lehet ezeknek az embereknek a magyarok sikere.

Hosszú Katinka háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok sportoló.  Ő volt az első versenyző, aki egy időben tartotta a világcsúcsot mind az öt vegyesúszó számban (200 m, 400 m, rövid pályán: 100 m, 200 m, 400 m).

Hogy jön ahhoz egy baloldali publicista, hogy páros lábbal szálljon bele egy magyar klasszisba, aki gyakorlatilag mindent elért a sportágában. A káosz, a rombolás és az értékek lerombolása, csak ehhez értenek. Szégyen ez, a baloldal szégyene, hogy ezt a mérgező lelkületet meghonosította.

A világklasszis úszónő előtt meg kell emelni a kalapot és a tisztelet hangján annyit mondani: Köszönjük szépen Katinka!”

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Varga T. Róbert

Népszava

Idézőjel

Fájdalmas lett volna nekünk megnézni, ahogy az egykor Vas Ladynek becézett úszónő Erik, az angolna vergődését idézi a sportvilág legcsillogóbb színpadán.

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nzoltan-818
2024. június 30. 12:29
A libsi és a komcsi mindenkit irigyel, gyűlöl aki tehetségesebb és sikeresebb mint ők. Ez náluk alaptermészet! Katinka figyelembe sem kéne vegye az őt bántani akaró szellemi és lelki törpéket, mert amit ő teljesített és adott a népének, azt ezek a nyikhajok, ha három életük lenne, akkor sem tudnák teljesíteni.
Obsitos Technikus
2024. június 28. 18:33
Hát baloldali publicista biztos nem vagyok. De az, amit ez a nő művelt az elmúlt öt évben, már megadta az alaphangot az ellenszenvhez, azt a cirkuszt, amit meg most kelt a rajongótábora körülötte, 8 másodperccel lemaradva a saját idejétől, - mit mondjak - gusztustalan... Biztos nagyon jó úszó VOLT. Bár ha valaki csak akkor jó úszó, ha egy adott edzője, férje van, elgondolkodtatja az embert. Szóval, ahogy annak idején feledhetetlen szerkesztőnk mondta: "Ússz!" (Ha meg már nem megy, tégy úgy, mint Egérke..)
zakar zoltán béla
2024. június 28. 16:03
Az aTvhuuuuuu-n a Fórumon a magyar válogatott szereplése a téma...Mint itt, ott is megy a "szelíd" mocskolódás.
a-gyar-2
2024. június 28. 14:42
Na ezek is csak azért vannak még itt mert 1990-ben elmaradt a jogos Orgovány.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!