Újabb színész zuhant le a magasból előadás közben, ezúttal a Vígszínházban

2024. június 22. 08:41

A darabot megszakították és a nézőket is megkérdezték, hogy van-e köztük orvos.

2024. június 22. 08:41

Nyitókép: Facebook

A Telex cikke szerint péntek este baleset történt a Vígszínházban a Vámpírok bálja pénteki előadásán. Azt írják: a külsős produkció által színre vitt musical második felvonásának elején a Professzort alakító 

Jegercsik Csaba esett le egy 3-5 méter magas díszletelemről.

A beszámoló szerint ezt követően az előadást megszakították, ezt a nézőkkel a darab producere közölte, azonnal leeresztették a függönyt, és a nézőket is megkérdezték, hogy van-e köztük orvos. A darabot végül a leállás után folytatták, a professzor szerepét is helyettesítették az esti előadásban. A Telex egyik helyszínen tartózkodó olvasója arról tájékoztatta a lapot, hogy 

a színész egy hídszerű díszletelemről esett le, ahonnan a dramaturgia szerint valószínűleg le kellett volna ereszkednie. 

Amikor elhagyták a színházat, akkor még látták, hogy a színészt mentőbe tették.

***

Tavaly novemberben a Nemzeti Színházban történt hasonló baleset, Szász Júlia és Horváth Lajos Ottó a Rómeó és Júlia című darab közben zuhantak három métert, és szenvedtek súlyos sérüléseket.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nemecsek-3
2024. június 22. 18:59
A balesetibe vitték vagy a detoxikálóba?
bakoska
2024. június 22. 15:16
Már azt hittem,hogy az oroszok dolgoztak megint!
Chekke-Faint
2024. június 22. 15:16
Vidnyánszky mondjon le..DDDD
llnnhegyi
2024. június 22. 12:42
Rudolf Péter takarodjon!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!