Baleset miatt szakadt félbe a Rómeó és Júlia előadás a Nemzetiben

2023. november 11. 17:20

A rövid időn belül kiérkezett mentősök Szász Júliát és Horváth Lajos Ottót kórházba szállították. A baleset körülményeinek vizsgálata folyamatban van.

2023. november 11. 17:20

Baleset miatt félbeszakadt a pénteki Rómeó és Júlia előadás a Nemzeti Színházban – számolt be az intézmény közösségi oldalán Vidnyánszky Attila főigazgató

Ezúton tájékoztatjuk nézőinket és a sajtó munkatársait, hogy a pénteki Rómeó és Júlia című előadásunk Szász Júlia és Horváth Lajos Ottó balesete miatt a második felvonás alatt félbeszakadt. A rövid időn belül kiérkezett mentősök a két művészt a helyszínen szakszerű ellátásban részesítették, majd kórházba szállították. A körülményekhez képest jól vannak. Kérjük a sajtó munkatársait, hogy nyugalmuk érdekében kérdéseikkel egyelőre ne keressék őket. 

A baleset körülményeinek vizsgálata folyamatban van. 

A két kiváló színművészünknek, kollégánknak mielőbbi gyógyulást kívánunk és várjuk vissza őket a színházba. A repertoárban elkerülhetetlenül bekövetkező változásokról folyamatosan tájékoztatjuk kedves nézőinket” – fogalmaztak.

A színház azóta arról is tájékoztatott, hogy a szombat esti Körhinta című előadás, illetve a vasárnap estére meghirdetett Woyzeck című színdarab is elmarad, hiszen a fent említett színművészek nem tudnak színpadra lépni.

Nyitókép: MTI/Soós Lajos

 

 

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gépész53
2023. november 11. 21:59
Ráférne a Nemzetire egy munkavédelmi vizsgálat! Az Index szerint már többször szóltak Vidnyánszkynak a balesetveszélyes erkély miatt!
Dunhill67
2023. november 11. 19:38
idős ember ne emelgessen fiatal puncikákat meg megszédül:).....gyors gyógyulást mindkettőjüknek
Ehetős Odó
2023. november 11. 19:18
Az eset tanulsága: Tériszonyos szereplővel ne játszassanak erkély-jelenetet... Remélem, mielőbb felgyógyulnak.
kuzmics
2023. november 11. 17:26
A Kádár-korban szocializálódott nugger csepűrágó. A legrosszabb!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!