Franciaország
18:002024. július 01.
Belgium
Portugália
21:002024. július 01.
Szlovénia

„Tudjuk, hogy jó kezekben vagyunk” – Paks ellenzéki polgármestere kiállt az atomerőmű mellett

2024. június 29. 11:29

A volt MSZP-s országgyűlési képviselő elmondta, az atomerőmű jó kezekben van.

2024. június 29. 11:29
null

Nyitókép: MTI Fotó: Soós Lajos

Paks új polgármestere, aki a Deák Ferenc Egyesület színeiben nyerte el a pozíciót, a HVG-nek adott interjújában kijelentette, nincs mitől félni, hiszen a város és az atomerőmű is jó kezekben van.

Az atomerőmű a paksi identitás része, lekörözve a halászlét, és az innen származó siller bort is. Van egy vállalkozó, aki atomcitys pólókat, dzsekiket gyárt, amiket a helyiek büszkén hordanak”

– jelentette ki Heringes Anita. 

A politikus szerint a város sem fél a bővítéstől, mert ez munkahelyeket és fejlődést hoz majd: „Miért félnénk attól, amit a szomszédunk, a szüleink, a barátaink üzemeltetnek. Tudjuk, hogy jó kezekben vagyunk. A bővítéstől sem fél a város, hiszen az a cél, hogy évtizedek múlva is legyen itt munka, és virágozzon a város. Kevés ilyen munkahely van ma már, ahova egy mérnök belép az egyetem után, és ha jól végzi a munkáját, onnan mehet nyugdíjba. Ez nyugalmat, biztonságot ad.”

Heringes Anita konzervatív családból származik, de édesapja nyitottsága révén megismerkedett minden párttal, végül 

az MSZP-t választotta és lépett be annak ifjúsági szervezetébe.

2006-ban önkormányzati képviselő-jelölt volt, majd országgyűlési képviselő lett. Szavai szerint a pártpolitikát a városon kívül hagyja, csapatában különböző politikai nézetű emberek dolgoznak együtt Paks fejlődéséért. Fontosnak tartja, hogy a város érdekeit képviselje, úgy véli, hogy a városnak járó többletforrásokat ki kell lobbizni, hogy az infrastrukturális fejlesztések és a lakásépítések megvalósulhassanak. A politikus elkötelezett Paks fejlődése és a helyiek érdekeinek képviselete mellett, és bízik benne, hogy vezetésével a város virágozni fog.

 

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-101
2024. június 29. 21:27
🍓 ️ ­­É­­r­t­é­­k­e­l­­­d­­ ­­­a­­­ ­­­s­z­e­­x­­i­ ­p­u­­n­­c­­­i­­m­­­a­­­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­.­­­𝐗­­­𝟏­𝟖­­­.­𝐅­­­𝐔­­𝐍
Ez D-dúr és e-moll
2024. június 29. 21:25
"Oldalkosár ---> Ez D-dúr és e-moll 2024. június 29. 15:38 Arról van szó, hogy a hölgyike indult egy helyi civil szerveződés jelöltjeként, mert ki akarna ma már mszp-s káder lenni és a párt színeiben mekkora esélye lenne a győzelemre? Hogy jön ide a fidesz?..." Úgy jön ide a Fidesz, hogy az ex-MSZP-s hölgyike most ajánlotta fel szolgálatait és tett látványos, demonstratív hűségesküt Pártunknak és Kormányunknak az országos sajtóban.
Ez D-dúr és e-moll
2024. június 29. 15:57
"ördöngös pepecselés ---> Ez D-dúr és e-moll 2024. június 29. 14:37 ...35éve a rendszerváltástól a büdöskomcsik legfiatalabbja is nyugdíjba megy nem a Fideszbe..." Nem csoda, hogy Fidesz-szavazó lettél, ha ennyire hülye vagy a történelemhez. :-) Az MSZP 1989-ben alakult és 1994-ben, 2022-ben és 2006-ban is választásokat nyert, 1990 után 12 évig kormányozta Magyarországot, sőt, még 2014-ben is 1,3 millió szavazót tudott kiállítani maga mögé. Tudod hány mszp-s országgyűlési képviselőt, önkormányzati képviselőt, megyei közgyűlési képviselőt, országos és helyi pártkádert jelent ez?
Oldalkosár
2024. június 29. 15:34
Oké mucus, csak ugyanígy az akkugyárak ellen se kellene hergelni. Paks ahhoz kell, hogy legyen otthon áram, az aksigyár pedig ahhoz, hogy működjön a sztárolt villanyautó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!