Szuverenista nézőpont

2024. június 25. 06:35

Sosem volt még ilyen egyszerű az idegen háttérhatalmak elleni küzdelem.

2024. június 25. 06:35
The First Day Of The World Economic Forum In Davos
Hargitai Miklós
Hargitai Miklós
Népszava

Nyitókép:  Nelson Ching/Bloomberg via Getty Images

„Válaszukat hétfőig várjuk – írta kedvesen a Nézőpont Intézet (azaz vélhetően a kormányzat, azon belül is a Hülye Járások Minisztériuma, amelyet konspirációs okokból Szuverenitásvédelmi Hivatalnak neveznek), a helyzet komolyságához illően az óra-percet is megjelölve, ameddig a kért információkat el kell küldenünk. 

Sosem volt még ilyen egyszerű az idegen háttérhatalmak elleni küzdelem: megkérdezik, kaptunk-e támogatást »külföldi kormányoktól, nagykövetségektől, nemzetközi szervezetektől (beleértve az Európai Uniót és annak intézményeit/szervezeteit), külföldi nem kormányzati szervezetektől, külföldi magánszemélyektől«, és hétfő délig várják a választ. Arról nincs szó a levélben, hogy egyrészt mi közük hozzá, másrészt hogyan és mire tervezik felhasználni az egyébként üzletileg is érzékeny adatokat.

Emlékeztetőül: a német jobboldal pártjai hónapokig tartó levelezés után sem adták ki, mennyivel támogatták a 2010 előtti években, ellenzékben a Fideszt és a KDNP-t, pedig az konkrétan ideológiai alapú, politikai célzatú támogatás volt, és ahogy egyes német cégek irracionalitásba hajló itteni kormánytámogatásait elnézzük, nem is adták ingyen. Aki valódi hazaárulókat keres, annak Orbán Viktor és Semjén Zsolt köreiben érdemes körülnéznie”

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 145 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Box Hill
2024. június 26. 09:47
Nem volt. Mert korábban nem lehetett erről beszélni, most meg már igen.
google-2
2024. június 25. 18:25
Na most mi a probléma? Nem a két szép szemedért adták, a köznek tudnia kell róla. Ez így fair.
Unknown
2024. június 25. 17:00
Az összes komcsi szartól ,vegyünk el mindent ,és basszuk ki őket az országból!
sciohyper
2024. június 25. 14:54 Szerkesztve
Te vagy a hazaáruló, te tehetségtelen zugfirkász! Neked is össze van készítve a bőröndöd, hogy idejében el tudj innen menekülni, ha a "genetikusan alattvalók" rád akarnak egyszer támadni???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!