Szoboszlai Dominikon és a magyar srácokon verik el a port a baloldali gyűlöletkeltők

2024. június 23. 06:23

Sebestény Balázs a VIP-szektorból gúnyolódott a magyar csapaton, Havas Henrik és Hegyi Iván is élcelődött az eredményeken, de Kaltenbach Jenő a Párbeszéd hajdani államfőjelöltje volt ezek közül a legocsmányabb.

2024. június 23. 06:23
SCHÄFER András; DÁRDAI Márton; SZOBOSZLAI Dominik
Felhévizy Félix
Magyar Nemzet

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

„Felhévizy nagyon szereti a focit, de nem úgy, mint azt annak idején Gálvölgyi gunyorosan mondta, hanem őszintén, tiszta szívből. Ha nyer a magyar válogatott akkor madarat lehet vele fogatni, ha kikap akkor képes belebetegedni egy-egy zakóba. Félix minden Eb-mérkőzést néz, követi a csoportok állását, figyeli a lehetőséget, miként tud még a magyar válogatott továbblépni a csoportjából az első két csoportmeccsen elszenvedett fájó vereségek ellenére. Ma este még elérhet a nemzeti csapat egy olyan eredményt, ami hőn áhított nyolcaddöntőt érhet, de ehhez győzni kell, nincs mese.

Azonban mint mindig, ilyen esetekben most is előkerültek a baloldali gyűlölködők, a károgók, a mindenben csak a rosszat látó, cinikus figurák.

Sebestény Balázs a VIP-szektorból gúnyolódott a magyar csapaton, Havas Henrik és Hegyi Iván is élcelődött az eredményeken, de Kaltenbach Jenő a Párbeszéd hajdani államfőjelöltje volt ezek közül a legocsmányabb. 

A baloldali jogtudós a következőt írta ki a Facebook-oldalára:

«Szokás szerint nagy mellénnyel induló magyar fociválogatott kiesett az Eb-n, ráadásul a fővezér jelenlétében Stuttgartban. […] a Fekete Sereg sem segített. Németország–Magyarország 2-0.»

Kaltenbach megragadta az alkalmat és szokásához híven nemcsak a miniszterelnökbe szállt bele, hanem még a hűséges, a csapat mellett hóban-fagyban, vagy éppen perzselő napsütésben is kitartó magyar szurkolókba is.

– Ezek az emberek nem értenek ebből az egészből semmit, ezeknek az embereknek a meccs előtt több tízezer torokból felcsendülő Nélküled című dal felesleges magyarkodás, egy giccs. Mint ahogy a piros-fehér-zöld lobogó is zavarja őket, a Himnuszunkról nem is beszélve. Szerencsére sokkal, de sokkal többen vagyunk azok, akiknek ezek a dolgok nagyon sokat jelentenek, akiknek a nemzeti összetartozás mindennél fontosabb, és akkor is ugyanúgy szeretjük Szoboszlaiékat, ha győznek és ugyanúgy, ha veszítenek. A lényeg a küzdelmen van, az a fontos, hogy kitegyék a szívüket és a lelküket a pályára. Nekünk nem kell ennél több, mert magyarok vagyunk. Természetesen győzni szeretnénk mindig, de tisztában vagyunk azzal, hogy ezt nem mindig jön össze – gondolta magában Felhévizy, és behűtött estére két palack vörösbort, hátha lesz okunk ünnepelni. Hajrá, Magyarország! Hajrá, magyarok!”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Kapcsolódó vélemény

undefined

Csépányi Balázs

Magyar Nemzet

Idézőjel

Sok mindent elárul a baloldali ellenzékről, hogy ezt az embert jelölte hazánk államfőjének a Párbeszéd.

Kapcsolódó vélemény

undefined

Csépányi Balázs

Magyar Nemzet

Idézőjel

Havas túl azon, hogy alpári módon minősítette a miniszterelnököt, még az alapvető sportbaráti gesztusra is képtelen volt.

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek a Foci Eb 2024 aktában.

Összesen 149 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atti64
2024. június 24. 16:59
A 4 DB NÉV AMIT FELSOROLTÁL SZÁMOMRA NEM EMBEREK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
papamaci57
2024. június 24. 11:32 Szerkesztve
Félix, Félix! A vörösbort nem kell behűteni, azt szobahőmérsékleten kell inni. Ezt még Reinfrank néni is tudja.
llnnhegyi
2024. június 24. 09:40 Szerkesztve
A hitetlen szarrágók csapata megint rábasztak.
kipe71
2024. június 24. 09:00
2.rész (első folytatása :D ) DE ha ez nem elég a győzelemhez akkor vereség van, ENNYI! (Jobb volt az ellenfél! Ezért szép a sport, mert ott nem szavakkal és lózungokkal nyerünk, hanem teljesítménnyel!) Ha ez nem elég a győzelemhez akkor az ellenfél jobb volt! (Ilyen tiszta a sport!) Vannak sportok (meccsek), ahol 1 tized másodperc dönt (F1, úszás, atlétika stb.), 1 pont (Kosárlabda), 1 gól (foci, vízilabda, kézilabda stb.) (és még hány sportot nem soroltam fel!) A csúcs szinten nagyon nagy faktor a szerencse! (nyilván nem a 0-5, vagy 6 másodpercre gondolok...) Ma már Én is "csak" szurkoló vagyok, ezért megkérek mindenkit, hogy inkább szurkoljon!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!