Kárörvendve pocskondiázta a magyar válogatottat Kaltenbach Jenő

2024. június 21. 10:03

Sok mindent elárul a baloldali ellenzékről, hogy ezt az embert jelölte hazánk államfőjének a Párbeszéd.

2024. június 21. 10:03
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

A nyitókép illusztráció. Fotó: HESHAM ELSHERIF / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

„Természetesen a gyűlölettől elvakult Kaltenbach öröme korai, hiszen nem esett ki a válogatott. A tények azonban jól láthatóan nem igazán érdeklik a baloldali jogtudóst.

Kaltenbach elvtárs régebben sem ment a szomszédba egy kis magyargyalázásért, ezt írta korábban a saját nemzetéről:

»Eltűnődve ennek a népnek a mentalitásán, amely olyannyira eltér a környező szláv, germán világtól, óhatatlanul el lehet jutni odáig, hogy utolsó volt a népvándorlásban, és máig sem érkezett meg igazán Európába.«

Sok mindent elárul a baloldali ellenzékről, hogy ezt az embert jelölte hazánk államfőjének a Párbeszéd.

Szerencsére ez a skandalum megmaradt a szürreális ötletelés szintjén. Kaltenbach azóta sem változott semmit, minden erejével a saját nemzete ellen dolgozik, most éppen a magyar focistákat és szurkolókat pocskondiázta, hatalmas kéjjel.

Srácok, mutassuk meg vasárnap este Kaltenbach elvtársnak és a huhogó magyarellenes kórusnak, hogy hol lakik a magyarok istene!”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 123 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Cséfy
2024. június 24. 00:05
Jenő Bácsi, elmehetsz a picsába!
N.N.
2024. június 23. 07:19
Igazi egységteremtő,árokbetemető köztársasági elnök lett volna Ja, nem.
kőbaltás
2024. június 22. 03:21
A hazaáruló balliberális majmokat nem kell komolyan venni,a magyar válogatottal semmi baj nincsen. Az UEFA viszont ismételten szégyellheti magát. Ugyanúgy elcsalták a németeknek a meccset,ahogy a VB döntőt is 1954-ben. Először is hogyan lehet egy német érdekeltségű meccsre,németalföldi játékvezetői stábot küldeni ? Az első gól teljesen szabálytalan körülmények között született,a másodikat nem kívánom kommentálni mivel már meg sem néztem. A hazánk ellen folytatott uniós hecckampány belopta magát a legnépszerűbb sportágba is. Az európai profi labdarúgás hatalmas szégyene,hogy érdemtelenül is fel lehet jutni a csúcsra. Mi legalább nyugodtan alhatunk,a németek meg álmodjanak szépeket a saját buborékukban.
kukasmacska
2024. június 21. 20:08
Utolsó volt a népvándorlásban? Folyamatos a népvándorlás, hülye bácsi. " Eltűnődve ennek a népnek a mentalitásán, amely olyannyira eltér a környező szláv, germán világtól" Miért kéne szlávnak vagy germánnak lennünk, hülye bácsi?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!