Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Szijjártó: Soha ennyi helyszínen nem lehetett még szavazni (VIDEÓ)

2024. június 08. 12:03

A külügyminiszter ismertette, hogy mintegy 22 ezer magyar állampolgárt kérte a külföldi szavazás lehetőségét.

2024. június 08. 12:03

Nyitókép: Szijjártó Péter Facebook-oldala

„A Brazíliában élő magyarok számára Sao Paulóban és Brazíliavárosban ezekben a percekben elsőként kezdődik meg az európai parlamenti választás a világon, majd következik a kontinens többi nagyvárosa is rövidesen” – közölte Szijjártó Péter Facebook-oldalán szombaton valamivel 11 óra után.

„Soha ennyi helyszínen nem lehetett még szavazni: 

99 ország 147 helyszínén várjuk az összesen 21 458 magyar állampolgárt, aki kérte a külföldi szavazás lehetőségét”

– ismertette a magyar diplomácia vezetője.

Szijjártó bejegyzését azzal zárta, „világszerte minden magyarnak itt a lehetőség, hogy véget vessünk az európai kontinenst leuraló háborús pszichózisnak, itt a lehetőség arra, hogy békepárti politikusokat küldjünk az Európai Parlamentbe”.

A vonatkozó bejegyzést alább tekintheti meg:

 

Kapcsolódó cikkek a Egymillió Találkozás Napja aktában.

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kerek-a-perec
2024. június 09. 06:16
Ez a háború azért kezdődött, mert a diktátor Putyin keleti börtönvilága retteg a nyugati civilizált, liberális, demokratikus eszmék ukrajnán keresztüli kelet felé terjedésétől! Idegesíti őket. Nem ismerős számukra. Megijeszti őket. Putyinék jól tudják, hogy a hatalmukat csupán az ellentmondást nem tűrő, erőszak szervezeikre tudják alapozni! Ez az ukrajnai HONVÉDHÁBORÚ a liberális demokrácia és a totalitárius, barbár, sötét zsarnoki ideológiák kultúráinak összecsapása. Az ukrajnai HONVÉDHÁBORÚ az egész világ jövőjét alakítja. Ha hagyjuk győzni a ruszki zsarnokságot és az agressziót, mindannyian elszenvedjük a következményeket. Nincs értelme csak egy gyáva, gerinctelen megfigyelőnek maradni amit ez a háborús vészmadár O1G Fidesze hírdet. Ideje felállni és azonosítani magunkat a 450 millió EU családtagokkal! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA!
Tommaso
2024. június 08. 19:21
80 éve a normális, szabadságszerető, békepárti világ összefogott a náci agresszor ellen. Csak a csatlósok, köztük a jobboldali Horthy támogatta Hitlert. Jelenleg a normális, szuverenitáspárti, békeszerető világ összefog a ruszki agresszor ellen. csak a jobboIdaIi CSATLÓS ÓRBÁN támogatja a háborús Putyint. EgyetIen európai politikus segitette vétójával a háborús bűnös Putyin háborút pénzelő pátriárkáját, KyriIIt, a FIDESZES ÓRBÁN. *a fideszes válaszokban a cáfoló ÉRVEK SZÁMA = nulla.
Öreg Palóc
2024. június 08. 15:23
Ez rendben van de inkább azt kellene tudni, hogy hányan jönnek magyarországra szavazni olyan külföldiek, akiknek semmi keresnivalójuk itt?
The Loner
2024. június 08. 14:23
❤️🤍💚 ❤️🤍💚 ❤️🤍💚 ❤️🤍💚 A JÓ ISTEN MINDANNYIUNK FELETT MAGYARORSZÁG MINDENEK ELŐTT HAJRÁ MAGYARORSZÁG! HAJRÁ MAGYAROK ! ❤️🤍💚 ❤️🤍💚 ❤️🤍💚 ❤️🤍💚 CSAK A FIDESZ ! VITÉZY DÁVID X ! BUDAPESTI FIDESZ LISTA ALEXANDRA X ! ❤️🤍💚 ❤️🤍💚 ❤️🤍💚 ❤️🤍💚❤️🤍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!