Skócia
21:002024. június 23.
Magyarország
Svájc
21:002024. június 23.
Németország

Szijjártó Péter: A magyar emberek nem kérnek sem a háborúból, sem a migrációból, sem a gender-nyomulásból

2024. június 10. 11:51

„Soha ennyi szavazatot nem kaptunk még EP-választáson, ez a valaha volt legnagyobb támogatás!” – fogalmazott.

2024. június 10. 11:51

Nyitókép: Facebook

Szijjártó Péter a Facebook-oldalán üzent az EP-választás eredményeiről: szerinte világossá vált, a magyar emberek nem kérnek a háborúból, a migrációból és a gender-nyomulásból.

Kettőmillió-tizenötezer: soha ennyi szavazatot nem kaptunk még EP-választáson, ez a valaha volt legnagyobb támogatás! 

– írja, majd így folytatja:

Az üzenet világos: a magyar emberek nem kérnek sem a háborúból, sem a migrációból, sem a gender-nyomulásból!

A külgazdasági és külügyminiszter ígéri, ennek megfelelően fogják folytatni a politikájukat a nemzetközi színtéren is.

Mint ismert, a Fidesz vasárnap rekordgyőzelmet aratott az EP-választásokon. Kétszázezerrel több szavazatot kapott, mint öt évvel ezelőtt, illetve – ahogy az a Nézőpont Intézet kiszámolta – ezzel az aránnyal egy országgyűlési választásokon ismét kétharmados győzelmet értek volna el. 

Az év eleji várakozásokhoz képest alul teljesítő Gyurcsány-koalíció (8,1 százalék), valamint az Európai Parlamentbe újoncként bejutó TISZA Párt (29,69 százalék) és Mi Hazánk Mozgalom (6,76 százalék) EP-eredménye sem a kormányváltásra, sem pedig a kétharmados kormánypárti többség megbontására nem lenne elég.

Kapcsolódó vélemény

undefined

Kohán Mátyás

Facebook

Idézőjel

A jobboldaliak szíve közepébe maró botrány árnyékában 200 ezerrel többen voltunk a jobboldalon, mint az öt évvel ezelőtti, tükörsima választáson.

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-95
2024. június 21. 14:01
🍓 ️ ­É­­r­­­t­é­k­e­­l­­­d­­ ­­­a­­ ­s­­­z­e­­x­i­ ­­p­­­u­­n­­c­­i­­m­­a­­­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­.­­𝐗­𝟏­𝟖­­.­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
Pelso j.
2024. június 10. 15:55
peti, mi szükség van erre az izzadt kínlódásra még ma is?
galancza-2
2024. június 10. 15:48
Péter! Nem rosszak a mostani eredmények, de közel sem annyira jók mint ahogyan azt a Fideszes politikusok, újságírók, elemzők kommunikálják!
galancza-2
2024. június 10. 15:46 Szerkesztve
Péter! Így aztán a drogos kutya megalázó vereséget mért a Fideszre! Ezek ellenére a Fidesz nem szerepelt rosszul, egyértelműen továbbra is M.o. legerősebb pártja, jók a győzelmi esélyek2026-ban, de a nagyarányú 2026-os győzelemhez nagyon magatokba kéne nézni.Azt igenis látni kell hogy most a szavazók 55%-a a fidesz ellen szavazott. Persze 45%-kal lehet hazai parlamenti választás 2/3-dal nyerni,de ha a Fidesz a szavazatokat tekintve kisebbséggel nyer ,pláne csak 45%-kal, akkor a patkányellenzék könnyen "forradalmat" tud kiprovokálni.És torotucsek is lelkesen pszichopeti,fletó,botmixeres kata oldálára fog állni. Nem kéne ezt megkockáztatni. Sokkal közérthetőbb ,értelmes kommunikációra van szükség , minden nap minden médiában válaszolni kell közérthetően az aberrált ellenzéki vádakra minden témában.Pl: M.o.-nál nagyon sok ország korruptabb az eu-ban, semmivel nem rosszabb nálunk az életszinvonal mint legalább 11 eu-s országban,stb. Hajrá Fidesz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!