Dánia
18:002024. június 20.
Anglia
Spanyolország
21:002024. június 20.
Olaszország

Szentkirályi Alexandra bemutatta: így folyik el a budapestiek pénze Gyurcsány embereire (VIDEÓ)

2024. június 03. 13:10

„A budapestiek nem azért választanak főpolgármestert, hogy az Gyurcsány embereit parkoltassa a zsíros kifizetőhelyeken” – mondta a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje.

2024. június 03. 13:10

Nyitókép: Szentkirályi Alexandra Facebook-oldala

„Karácsony megalapította a Draskovics rajongói klubot” – mondta Szentkirályi Alexandra a legújabb Facebook-oldalán megosztott videójában. A Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje ezt követően idézte Karácsony Gergely szavait, miszerint „Gyurcsány egykori minisztere kiváló igazgatótanácsi elnöke a BKK-nak, és miért változtatna egy olyan csapaton, ami őt támogatta a céljai elérésében?”

„Azt értjük, hogy a Gyurcsány-káder kiváló Karácsony-káder is.

A probléma az, hogy a budapestiek nem azért választanak főpolgármestert, hogy az Gyurcsány embereit parkoltassa a zsíros kifizetőhelyeken”

– mondta a jobboldali főpolgármester-jelölt, aki szerint miniszterként Draskovics Gyurcsány ökle volt, most pedig Gyurcsány pénztárnoka.

Bármennyire is rajong Karácsony a Gyurcsány-káderekért, a budapestieket joggal zavarja, hogy a pénzük Gyurcsány embereire folyik el”

– mondta Szentkirályi Alexandra.

A felvételt itt tudja megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
salmonella
2024. június 04. 13:31
Túl sokat foglalkozik Kgerivel, aki már amúgy is zérus és ezzel V.Dávidnak csinál helyet. Lényegében elvégzi a takarítást V.Dávid helyett. Inkább a saját programmal kellene kampányolni.
Sulammit
2024. június 04. 11:32
Alexandra csinos is és okos is. Olyan mint egy manöken.
Lajoss
2024. június 03. 16:22
Ez a nő egyre idegesítőbb…😱
kepiblanc
2024. június 03. 15:29
Mészáros lörinc és tiborc is sirva csapkodja a térdét. :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!