Dánia
18:002024. június 20.
Anglia
Spanyolország
21:002024. június 20.
Olaszország

Szentkirályi Alexandra: A budapesti közlekedés egy túlélő show-hoz hasonlít (VIDEÓ)

2024. május 31. 12:27

„A kora nyári hőségben vízosztásba kezdtünk, hogy a dugóban várakozó autósok araszolását megkönnyítsük” – írta a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje.

2024. május 31. 12:27

Békemenet After Kibeszélő június elsején 18 órakor a Scruton V.P.-ben! Hallgassa meg Ön is a Mandiner All Stars beszélgetését, mely során Bayer Zsolt, Mráz Ágoston Sámuel és Horváth József elemzi a Békemenet történéseit a Mandiner munkatársaival, Kacsoh Dániellel és Pócza Istvánnal. Regisztráljon most az alábbi linken.

Nyitókép: Szentkirályi Alexandra Facebook-oldala

„A budapesti közlekedés inkább hasonlít egy túlélő show-hoz: ha az ember elindul, nem tudja, hogy mikor ér célba, úgyhogy a három napi hideg élelem nem túlzás” – jelentette ki legújabb videójában Szentkirályi Alexandra.

A Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje közösségi oldalán ezt írta: „a fővárosi közlekedési káosz hajmeresztő méreteket öltött.

A kora nyári hőségben vízosztásba kezdtünk, hogy a dugóban várakozó autósok araszolását megkönnyítsük.”

Néhány üveg víz és müzliszelet kevés ahhoz, hogy a közlekedési káoszt megoldjuk.

Ahhoz először ki kell seperjük Gyurcsány embereit a Városházáról és le kell váltsuk Karácsonyt!” – írta Szentkirályi Alexandra.

A felvételt itt tudja megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
backdrive
2024. június 01. 10:23
Alexandra, menjél már ki egy budapesti utcába és akkor beszélj a dugókról :D Jelenleg jóval kevesebb dugó van , mint 5 éve..
Perczel Éva
2024. június 01. 06:56
Igen! Igen, és ebben a túlélő showban mi budapestiek vesztésre állunk, szóval Hajrá Alexandra!
iphone-13
2024. június 01. 04:42
HAJRÁ ALEXANDRA IMÁDUNK!
antallmiki
2024. május 31. 21:03
Szenkirályi Szandi-bohóc nem tartotta fontosnak, hogy ma elmenjen a Partizánba vitázni, a másik két főpolgármester jelölttel. Szandi-bohócnak nem volt fontos, hogy egy fél milliós feliratkozószámmal rendelkező YT-csatornára elmenjen vitázni. Szandi-bohóc nem tartotta fontosnak, hogy elmenjen oda, amit élőben átlagosan 30 ezer ember nézett. Ilyen ez a Szandi-bohóc! Ha én pesti lennénk, már csak ezért sem szavaznék rá! Egy normális jelölt, minden lehetőséget megragad, hogy meggyőzze az embereket. Szandi-bohóc nem egy normális , nem egy komolyan vehető jelölt. Szandika egy hülye picsa!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!