Törökország
18:002024. június 18.
Grúzia
Portugália
21:002024. június 18.
Cseh Köztársaság

Szakértő: Az Európai Unió Bíróságának büntetése egy negyedik generációs hadművelet (VIDEÓ)

2024. június 15. 06:29

„Az Európai Uniónak nincs hadserege, de egy háborúhoz hasonló hatást el tudnak vele érni.”

2024. június 15. 06:29
null

Fotó: FREDERICK FLORIN / AFP

A vasárnapi választások eredménye hatással lehetett arra, hogy Magyarország kimaradhat a NATO ukrajnai missziójából – vélekedett Somkuti Bálint biztonságpolitikai szakértő a HírTV Napi aktuális című műsorában.

A szakembert új könyvéről is kérdezték, amelyben arról ír, hogy elterjedőben van a negyedik generációs hadviselés, amelyben a felek a régi típusú háborúzás helyett 

inkább megpróbálják a másikat befolyásolni, „megfojtani”.

A műsorvezető rákérdezett, az, hogy az unió megbüntette Magyarországot, ilyen negyedik generációs hadművelet-e. Somkuti szerint „teljes mértékben”.

„Van egy ideológiai alapja, gazdasági alapokon áll az egész, és ezt becsomagolják egy ilyen keretbe, amit ugye nem lehet háborús keretbe csomagolni, hiszen az Európai Uniónak nincs hadserege, 

de egy háborúhoz hasonló hatást el tudnak vele érni.”

Mint ismert, az Európai Unió Bírósága példátlan súlyos büntetést szabott ki Magyarországnak, amit azzal indokoltak, hogy hazánk nem teljesítette a bíróság egyik ítéletét.

Ezt is ajánljuk a témában

A 200 millió eurós pénzbírság mellett arra is kötelezik Magyarországot, hogy fizessen a szabályozás betartásában mutatkozó késedelem minden egyes napjára egymillió euró összegű kényszerítő bírságot.

A teljes interjú alább nézhető vissza:

 

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
salmonella
2024. június 16. 20:33
Pénz bezél.
alexandrosz-2
2024. június 15. 15:05
A saját népeteket alaposan átbaszva, a szavazás szabalyait erre az alkalomra átszabva beléptetek önként a birodalomba és eltiportátok azokat, akik ez ellen érvelni mertek. Most pedig, amikor szar csicskákkent, vétotlanul pofoznak benneteket 14 éve, csak néztek ki a buta fejetekből, hogy a zsidó brancs azt a stratégiát alkalmazza veletek szemben is, amit ezer évek óta alkalmaz minden csicskájával szemben. Ez a ti felelősségetek zsideszes gecik, nektek kell megoldanotok, nem a népnek, amit 14 éven át folyamatosan és alaposan átbasztatok. Sokadjára. Szerintem érdemes csipkedni magatokat, mert elsőkként ti lógtok majd a hazai zsidó kommunista bíráitokkal, ügyészeitekkel, a szemkilövőitekkel, meg a kedves alaposan felpénzelt famíliátokkal, nem a brüsszeli zsidó vircsaft, ha plebs mégis begurul. Az majd csak utánatok következik. Szóval meló van csicskák. Húzzatok bele!
irmag2
2024. június 15. 12:36
Magyarország egy egymást kölcsönösen segítő országok gazdaságát jól működtető Európai Unióba lépett be, az azóta kimódolt intézményi változtatások politikailag megosztó szabályzásai értelem nélkül ellenségesek a legtöbb tagállamot (dolgozó, munkájuk alapján megélni kívánó polgárait) érintően. Ez a legutóbbi, most csak Magyarországot érintő fenyegetőzés csakis a háborúban érdekelt pénzhatalmat szolgája. Nem fizethetünk, vagy lépjünk nagyot!
atti64
2024. június 15. 11:55
PATKÁNY BANDÁHOZ NEM AKAROK TARTOZNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!