Rod Dreher: A brüsszeli elit legszívesebben összezúzná Magyarországot (VIDEÓ)

2024. június 19. 10:28

Az amerikai konzervatív író úgy látja, a liberális sajtó megpróbálta démonizálni Marine Le Pent és Orbán Viktort.

2024. június 19. 10:28

Nyitókép: Ursula von der Leyden, az Európai Bizottság elnöke. Fotó: European Parliament/Pool/ANADOLU AGENCY/Anadolu Agency via AFP.

Rod Dreher, a Magyarországon élő, neves konzervatív amerikai író volt a vendége a Hír TV Napi aktuális című műsorának. A beszélgetés apropóját az EP-választás adta, ahol a konzervatívok markáns előretörést könyvelhettek el. Dreher szerint az európai liberális vezetés ennek megfelelően összeállt és mindent meg fog tenni, hogy ne kelljen lemondaniuk a hatalomról. Az író úgy látja, Franciaországban az európai parlamenti választás megágyazott annak, hogy Nemzeti Tömörülés vezetője, Marine Le Pen legyen az ország következő elnöke.

A konzervatív író szerint a liberális média megpróbálta Le Pent és Orbán Viktort is démonizálni, 

elrémiszteni tőlük a választókat, ám szerinte az európai emberek látják, mekkora gond a kontinensen a migráció, a gazdasági válság és az európai emberek azt sem szeretnék, hogy a kontinens belesodródjon egy esetleges háborúba Oroszországgal. 

Ezt is ajánljuk a témában

„A brüsszeli elit a saját buborékjában él, nem figyelnek arra, amit a választok akarnak” – fogalmazott Rod Dreher. A beszélgetés során szóba került, hogy az uniós bevándorlási szabályok megszegése miatt súlyos büntetést szabtak ki Magyarországra. 

Szerinte a brüsszeli elit minden áron meg akarja büntetni a magyarokat,

legszívesebben összezúznák Magyarországot. Rod Dreher az amerikai–magyar kapcsolatokról is beszélt. Úgy látja, ha Donald Trump lesz az Egyesült Államok következő elnöke, az fantasztikus hír lesz Magyarország számára, Trump megválasztása esetén pedig az ukrán–orosz háború is a békemegállapodás irányába fordulna.

Ezt is ajánljuk a témában

A teljes beszélgetést itt nézheti meg:

 

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
auditorium
2024. június 19. 16:41
Már 14 év óta démonizálja a pc média a szovranistákat, különsen OV-t, Marine Le Pent, a sp. időnként a cseh Babist és szlovák Ficot, követőket, a holland G.Wilderst, a lengyel PIS tagjait, a baszkok vezetőjét, két éve Melonit, 3 éve Salvinit, a Vannacci tábornokot, akinek most jelent meg a könyve : Il mondo al contrario (A kiforditott világ, Die Welt rückwärts, Die World Backwards) , melyet senki nem mer megvenni könyvesboltban, inkább csak titokban az Amazonnál, olyan nagy a demokrácia . Nagy port vert fel a könyv, emiatt meghurcolták, de mégis őt küldi az ID (Identity and Democracy) párt képviselőnek Brux-be. Ha az antifanő és az NGO-hajók kapitánynője lehet képviselő, akkor a generális is lehet.
Lajoss
2024. június 19. 15:51
Mit is írna ez a Dréjer Rudi…elvégre mi etetjük az MCC-n keresztül…🤮🤮🤮
pollip
2024. június 19. 12:24
Azt akarják, hogy Meloni egyedül maradjon.
Beszélgető
2024. június 19. 11:40
Ameddig nem kezdenek direkt háborús támadásba ellenünk, addig nem sok esélye van az eltiprásunknak. Ilyen olyan pénzmegvonás, büntike, elítélő jelentésecske... azok nem győzhetnek le mindket. Háború kell hozzá! Van merszük?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!