Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Pikó András – egy titokban felvett hanganyag szerint – „Gyurcsány védelmében álló Momentumos politikus”, aki álcivilként akarja magát feltüntetni

2024. június 03. 09:47

Továbbra sincs nyugalom Józsefvárosban: hangfelvételekkel támadják egymást az ellenzéki jelöltek.

2024. június 03. 09:47
PIKÓ András

Nyitókép: Illyés Tibor / MTI

Simon György, a Szolidaritás és a Lokálpatrióták VIII. kerületi polgármesterjelöltje Facebook-oldalán írt arról, hogy leleplező hangfelvétel került birtokába, amiben szövetségesei Pikó András regnáló polgármesterről beszélnek. A „brutális leleplező” anyag felkerült fel a jelölt közösségi oldalára és a YouTube-csatornára is.

A főszereplő ismét Erőss Gábor párbeszédes józsefvárosi alpolgármester, aki egy ismeretlen nővel beszélget a hangfelvételen, s azt bizonygatja, hogy

Pikó András álcivil jelölt, aki momentumos politikusként Gyurcsány embere.

Mivel pedig hanganagy tanulsága szerint Pikó „személyesen jó viszonyt ápol Gyurcsánnyal”, így a Demokratikus Koalíció „nem támadja” őt. Sőt, Gyurcsány befolyásának köszönhetően 

Pikó megengedheti magának, hogy kiválogassa az MSZP-ből azokat, akik tetszenek neki, ahogy azokat is, akik nem.

A józsefvárosi politikai viszonyokat jól jellemzi, hogy a helyi ellenzékiek olyan hangfelvételek vesznek fel és tesznek nyilvánosan elérhetővé, melyekben egymást próbálják lejáratni. 

Mint ismert: Pikó András és a párbeszédes Erős Gábor – aki alpolgármesterként sokáig bizalmas viszonyban volt és támogatta a „momentumos polgármestert” – között megromlott  viszony, így a városvezetés instabillá vált.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. június 03. 17:11
Hiába erőlködtök,marad a Bandi...🫠
letsgobrandon-2
2024. június 03. 12:52
éhesek a zsidók
makapaka2
2024. június 03. 11:24
Pikóval a fejlődő Józsefváros újra piszkos, drogosokkal teli nyóckerré válik lassan.
Mandiner444hu
2024. június 03. 11:22
Ön szerint is "gazdagítja a közösséget", ha egy osztályban 30 tanulóból csak 6 fehér? Dávid Dóra, Magyar Péter egyik elvtársa szerint igen. Belehalt sérüléseibe a mannheimi késelés során megsebesült rendőr, akit egy muzulmán szurkált össze.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!