Szlovákia
15:002024. június 21.
Ukrajna
Lengyelország
18:002024. június 21.
Ausztria

Örüljünk a győzelemnek!

2024. június 11. 06:14

Kiderült, milyen aljas hazugság, hogy Magyarországon nincs demokrácia.

2024. június 11. 06:14
Hungarian Prime Minister Viktor Orban evaluates the preliminary results of the European Parliament elections
Gajdics Ottó
Gajdics Ottó
Magyar Nemzet

Nyitókép: Arpad Kurucz/Anadolu via Getty Images

„Hazánkban a választópolgárok üzenete világos: a többség nem kér sem a háborúból, sem a migrációból, sem a genderpropagandából. A legtöbb magyar mandátumot a Fidesz kapta az Európai Parlamentben, a lehetségesnek több mint a felét, és ezzel erősíti az áttörésnek nem, de egyértelmű jobboldali erősödésnek nevezhető átrendeződést a parlament padsoraiban.

Azoknak, akik ezt is próbálják vereségként beállítani, felhívnám a figyelmét, hogy több mint kétmillióan szavaztak a Fidesz–KDNP-listára, soha ennyi egy irányba mutató szavazatot nem kapott a győztes. Úgyhogy szeretne ilyen vereséget szenvedni minden pártocska az ó- és újellenzék oldalán.

Az is kiolvasható az eredményekből, Magyar Péter ámokfutásának az lett az eredménye, hogy a Gyurcsányék óhajtotta ellenzéki összefogást úgy valósította meg, hogy egybeterelte az összes frusztrált, gyűlölködő Orbán-fóbiást, oly mértékben elcsábítva a szavazókat, ami több párt megszűnéséhez vezethet a globalista oldalon. 

Kimondható, hogya vasárnapi két választás nagy vesztese tehát a posztkommunista-globalista ellenzék, a Tisza viszonylagos győzelme az ellenzéki oldalon viszont pirruszi lehet, amint kiderül a most lelkesedők számára, hogy az élő szövettel bevont mesterséges intelligencia olyan új helyzetbe került, amire nem talál előregyártott megoldásokat az interneten.

Úgyhogy örüljünk a győzelemnek, aztán munkára fel, szegezzük cselekvő szeretetünket a bennünket fenyegető gyűlölettel szemben.”

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Hont András

Facebook

Idézőjel

A liberális, progresszív, urbánus média és a ballib véleményformáló-garnitúra kinyírta a saját pártjait.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Osztap_Bender
2024. június 11. 18:11
Kiderült, milyen aljas hazugság, hogy Magyarországon nincs demokrácia. Aztán mond csak pubi, hogyan is fér bele ebbe a demokráciába a magyar emberekre erőltetett, általatok hozott "szájkosár" törvény? Mennyire demokratikus vajon göbbelszetek hónapok óta tartó propaganda háborúja, az egy nap alatt erre fordított több mint 60 millió forint? Milyen demokrácia uralkodik a fidesz maffiában, ki a mostani "keresztapa"? Mond csak, a demokrácia alapkövetelménye a folyamatos hazudozás, lenyúlás, gyalázkodás, urizálás, mások véleményének semmibe vétele?
2024. június 11. 15:11 Szerkesztve
Associated Press- a külföldi + a megfelelő "magyar segítő". Bálint Dömötör contributed to this report. JUSTIN SPIKE is an Associated Press reporter based in Budapest, Hungary. Reuters- világos szerzők. Hungary's Orban sees weakest support in decades in EU vote, opposition Tisza surges By Anita Komuves and Gergely Szakacs(sic!) Politico- Ugyan nincs "magyar" szerző, de krékó péter/ political capital a forrás, aki természetesen elásta a Fideszt:-) Hungary’s Viktor Orbán stumbles in EU election In a new rival Peter Magyar, the prime minister’s Fidesz party ‘has a real challenger.’ HUNGARY-EU-VOTE By Victor Jack Sunday’s result is “a huge victory for Péter Magyar and a huge failure for Fidesz,” said Péter Krekó, executive director at the independent Political Capital(! nem röhög!) think tank. “Fidesz has a real challenger.” Bloomberg-A szokásos simon zoltáni temetés: Orban Invincibility Shattered as Hungarian Upstart Takes Off By Zoltan Simon Ez a "világsajtó". Muhaha
ekeke1
2024. június 11. 14:59
Nekem az összes "világsajtóban" összehordott marhaság közül( majd idézek Politicot, Bloomberget, AP-t, FP-t is) ez a német nyelven kiadott Die Presse a kedvencem, szerző peter bognar: Ungarn: Viktor Orbán verliert erstmals seit Jahren die Mehrheit(sic! Orbán elvesztette a többséget) Peter Magya (sic!) fordert in Ungarn den Premier heraus. Seine Tisza-Partei wird bei den Europawahlen nach Hochrechnungen zweite Kraft. 09.06.2024 um 23:57 von unserem Korrespondenten Peter Bognar Die Tisza-Partei von Péter Magyar kommt dem Nationalpopulisten mit 31(!sic) Prozent gefährlich nahe(! a 31 százalékkal, ami ugye 29, veszélyesen megközelítette a 45%-os Fideszt:-P) . Seit Langem gibt es in Ungarn wieder eine politische Kraft, die es mit der Regierungspartei aufnehmen kann. Muhaha
Akitlosz
2024. június 11. 14:50
Az az aljas hazugság, hogy Magyarországon demokrácia van. Az országgyűlés uralkodik a nép felett, nem a többség dönt, hanem csak néhány politikus közügyekben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!