Hollandia
ÉLŐ
Franciaország

Orbán: „Sohasem gondoltam, hogy ekkora súlya lehet egy európai parlamenti választásnak”

2024. június 07. 18:39

Orbán Viktor miniszterelnök a TV2 Tényeknek adott interjút.

2024. június 07. 18:39
Hungarians March Across Budapest On The 10th Peace March.

Nyitókép: Balint Szentgallay/NurPhoto/Getty Images

 

„Centiméterekre vagyunk attól, hogy nyugat-európai vagy amerikai katonák jelenjek meg Ukrajna területén. A nyugatiak háborút akarnak, mi nem akarunk” – mondta Orbán Viktor a TV2 Tények című műsorának adott interjúban pénteken, két nappal az EP-választás előtt.

„Sohasem gondoltam, hogy ekkora súlya lehet egy európai parlamenti választásnak” – jelentette ki a miniszterelnök, aki azt is hangsúlyozta:

a háborút ellenzőknek többségbe kell kerülniök Brüsszelben.

Orbán Viktor a baloldal állításaira is reagált, melyek szerint a háborúellenes plakátok megzavarják a gyermekek lelki nyugalmát. 

A gyereket nem a plakát fenyegeti, hanem, hogy elveszíti az édesapját 

– szögezte le a miniszterelnök.

Orbán Viktor azt is újra hangsúlyozta, ellenzi, hogy magyarokat egy európai hadseregbe besorozzanak.

„Erő kérdése lesz, hogy Magyarország kimarad vagy belepérselik egy háborúba. Ha az emberek adnak elég erőt a kormánynak, akkor az képes lesz az országot kint tartani a háborúból” – fogalmazott.

„Szentkirályi Alexandra maga döntött a visszalépésről, mi pedig elfogadtuk. Meghallgattam őt és úgy gondoltam, hogy igaza van, elfogadtam a javaslatát” 

– jelentette ki Orbán Viktor.

A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér, amelyet a napokban vett meg a magyar állam,  fényes jövő előtt áll 

– jósolta a kormányfő.

Mint mondta, vannak olyan vállalatok, amelyek jobb ha inkább állami kézben vannak, mint külföldiben. Azt viszont hozzátette, a repteret az állam francia partnere fogja működtetni, akik a legjobbak ezen a területen.

Cikkünk frissül.

 

Kapcsolódó cikkek a Egymillió Találkozás Napja aktában.

Összesen 174 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-95
2024. június 21. 14:03
🍓 ️ ­É­­­r­­t­­­é­k­­­e­­­l­d­­ ­­­a­ ­­s­­z­e­x­i­ ­­­p­u­­­n­­­c­­i­­m­­­a­­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­.­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­­.­­­𝐅­𝐔­­𝐍
The Loner
2024. június 08. 14:19
❤️🤍💚 ❤️🤍💚 ❤️🤍💚 ❤️🤍💚 A JÓ ISTEN MINDANNYIUNK FELETT MAGYARORSZÁG MINDENEK ELŐTT HAJRÁ MAGYARORSZÁG! HAJRÁ MAGYAROK ! ❤️🤍💚 ❤️🤍💚 ❤️🤍💚 ❤️🤍💚 CSAK A FIDESZ ! VITÉZY DÁVID X ! BUDAPESTI FIDESZ LISTA ALEXANDRA X ! ❤️🤍💚 ❤️🤍💚 ❤️🤍💚 ❤️🤍💚❤️🤍
The Loner
2024. június 08. 14:17
❤️🤍💚 ❤️🤍💚 ❤️🤍💚 ❤️🤍💚 A JÓ ISTEN MINDANNYIUNK FELETT MAGYARORSZÁG MINDENEK ELŐTT HAJRÁ MAGYARORSZÁG! HAJRÁ MAGYAROK ! ❤️🤍💚 ❤️🤍💚 ❤️🤍💚 ❤️🤍💚 CSAK A FIDESZ ! VITÉZY DÁVID X ! BUDAPESTI FIDESZ LISTA ALEXANDRA X ! ❤️🤍💚 ❤️🤍💚 ❤️🤍💚 ❤️🤍💚❤️🤍
kerek-a-perec
2024. június 08. 10:14
Orbán & cselédjei Magyarország végtelen pusztítását ösztönzik, elvonják a figyelmet az ország számára ténylegesen fontos kérdésekről és elképzelésekről. A fideszen eluralkodott a populizmus, a Fidesz nincs kikötve vagy nem kötődik a 450 millió tagú EU család elveihez – és ez valójában egy személyi populizmus kultusza Orbán körül. A csúti, volt KOMMUNISTA TITKÁR egy alacsony életű, ELVTELEN tróger, kiben vágni lehet a gerinctelenséget, akinek kizárólag egy gondolat cirkál a koponyájába - MINDEN ÁRON MEGTARTANI A HATALMÁT és LOPNI, LOPNI, minél többett LOPNI !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!