Most miért van szöglet?

2024. június 18. 18:25

Kurvára tisztában lenni azzal, hogy mi a les. Ez a belépő a csajoknak.

2024. június 18. 18:25
null
Vida Kamilla
Mérce

Nyitókép: Ozan Kose / AFP

Akkor kezdtem el nővé válni, mikor kb. 15 évesen bejött az életembe a foci. A foci és a szorongás. Meg kellett találnom magam ebben a sokdimenziós világban. Tudod, amikor a pasim okoskodott róla a többi haverjával, kicsit nekem is hozzá kellett szólni, nem nagy butaságot, de nem is túl értelmeset. Csak jelezni, hogy itt vagyok, tele élettel, nem unatkozom, á, dehogy. És kurvára tisztában lenni azzal, hogy mi a les. Ez a belépő a csajoknak. Amikor egyszer elkezdtem ujjongani egy olyan gólnál, amit végül nem adtak meg: sosem szégyellt engem annyira még senki, mint akkor ő. Hát megtanultam.

Alapkérdés, hogy kinek szurkol a pasid. Nálam úgy alakult, hogy mindegyik valamelyik olasz csapat drukkere volt. Szérie Á. Emiatt kicsit különlegesnek éreztem magam, de nem nagyon. Kihívás volt erről gondolni bármit is, de az olaszokról annyi közismert hazugság kering, meg a pizza-paszta-bondzsornó mágia, hogy csak választottam egyet a sok közül.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
emesealma1
2024. június 19. 08:48
Atyaúristen. Szegényke.
llnnhegyi
2024. június 19. 07:25 Szerkesztve
A francba! Én is tudok olyan semmiket mondani,mint Pankotai Liluka! Lám, egyből körbe rajonganak -:))) néhányan!
ironlady111950
2024. június 19. 06:58
Szánalmasnak tartom, ha valaki abban éli meg a nőiességét, hogy látványosan nem ért a focihoz (vagy valami más, férfias dologhoz), és vice versa (amikor valaki attól érzi magát pasinak, hogy ő érti a foci rejtelmeit, bezzeg a nője nem). Mintha a lesszabály valami hűdebonyolult összefüggés lenne...
Moslékzabáló
2024. június 19. 06:01
Van más lehetőség is: szépnek, ápoltnak, nőiesen bájosnak lenni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!