Spanyolország
21:002024. július 14.
Anglia

Mindent meg fognak tenni azért, hogy elvegyék Karácsonytól a főpolgármesterséget

2024. június 13. 12:14

Azért álljon itt a valóság is, csináljon bármit a Fidesz: a választást Karácsony Gergely nyerte.

2024. június 13. 12:14
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

Nyitókép: MTI/Lakatos Péter

„Mindent meg fognak tenni azért, hogy elvegyék Karácsonytól a főpolgármesterséget. Mindent. Miért gondolná bárki, hogy nem egy kész forgatókönyvet látunk? A Fidesszel megértő, konstruktiv ellenzéki szerepet játszó LMP jelölte a Fidesz egykori államtitkárát, Vitézy Dávidot Karácsony Gergely ellenében. A Fidesz a választás előtt két nappal visszavonta saját jelöltjét és Vitézy támogatására szólította fel híveit. Magyar Péter bejelentette, hogy egyik jelöltet se támogatja és érvénytelen szavazat leadását ajánlotta híveinek. Ezek után a választásokat elveszítő Vitezy az érvénytelen szavazatok újraszámolását követelte. A Fidesz delegáltjai a Nemzeti Választási Bizottságban elrendelik az újraszámolást. A lehetséges fellebbviteli fórumok mindegyike, azaz a Kúria és az Alkotmánybíróság a Fidesz befolyása alatt működik.

Kell még valamit mondanom Gergő?

Ui.: Azért álljon itt a valóság is, csináljon bármit a Fidesz: a választást Karácsony Gergely nyerte, ő a nép akarata szerint a budapestiek főpolgármestere. Minden támogatásunk és szolidaritásunk az övé.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 159 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-136
2024. július 12. 14:18
🍓 ️ ­É­­­r­­­t­é­k­e­­­l­d­­ ­­a­­­ ­s­­z­e­x­­­i­­ ­­p­­u­n­­­c­­­i­­­m­a­t­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­.­𝐗­­𝟏­𝟖­­­.­­­𝐅­­𝐔­­𝐍
irmag2
2024. június 14. 15:13
Ha mindent, akkor te igyekezz jó néhány évre Magyarországról eltűnni!
Szuperszig
2024. június 14. 13:28
Karácsonynak nem lett volna szabad főpolgármesternek lennie. Már ott megvolt a tévedés.
syphax
2024. június 14. 11:43
"...Mindent meg fognak tenni azért, hogy elvegyék Karácsonytól a főpolgármesterséget.." MIJAZHOGY!??? NAGYONISSS! DEMEGÁÁÁM! FRANKÓN!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!