Spanyolország
21:002024. július 14.
Anglia

Ma 18 órától veszi kezdetét Bayer Zsolt tüntetése az Európai Unió Bíróságának hazánkat sújtó ítélete ellen

2024. június 14. 15:20

A publicista felháborítónak tartja az Európai Unió Bírósága által hozott döntést.

2024. június 14. 15:20
null

A nyitókép illusztráció Fotó: FREDERICK FLORIN / AFP

Csütörtökön a Mandiner is beszámolt róla, hogy Bayer Zsolt kormánypárti publicista tüntetést szervez péntekre, az Európai Unió Bírósága által hozott döntés miatt. Ismert: az Európai Unió Bírósága példátlan súlyos büntetést szabott ki Magyarországnak, amit azzal indokoltak, hogy hazánk nem teljesítette a bíróság egyik ítéletét.

A 200 millió eurós pénzbírság mellett arra is kötelezik Magyarországot,

hogy fizessen a szabályozás betartásában mutatkozó késedelem minden egyes napjára egymillió euró összegű kényszerítő bírságot.

Soros György bírósága hozta meg ezt az ítéletet. A brüsszeli buborék tele van Soros embereivel. Sorosnak van egy terve, hogy évente be kell hozni egymillió migránst Európába, és jöjjön létre egy kevert kontinens” – mondta Orbán Viktor a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorának adott interjúban az EU-bíróság tegnapi ítélete kapcsán.

A Magyar Nemzet emlékeztetett, hogy a tüntetés ma 18 órától kezdődik az Európai Unió budapesti képviselete előtt, a Lövőház utca 35-nél.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-137
2024. július 13. 17:39
🍓 ️ ­É­r­­­t­­é­­k­e­l­d­­ ­­­a­­ ­­­s­­z­­e­­­x­i­ ­­p­u­­n­c­i­­­m­­a­­­t­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­­.­­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­­.­­­𝐅­𝐔­𝐍
camplazlo
2024. június 14. 21:40
Hát, 5 forintosokban befizethetnénk nekik. Csak egy pár kamionnyit kezdetnek odaborítani, aztán hordani tovább, amíg meg nem szüntetik az ítéletet. Elöbb utóbb elkezd összeroskadni az összes épület a forint súlya alatt. :D
Szürke Testvérek
2024. június 14. 19:46
Kell ez a demonstráció, jogállami válasz a jogtalan eljárásra! Várom már a következőt: Pressman Go Home (Hell)!
bodrigyuri
2024. június 14. 19:09
Most komolyan! Ezt bajer maga találta ki, megkockáztatva egy párszáz fős odakozmálást, vagy ilyen nagy a baj a zsidesznél?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!