Szlovénia
15:002024. június 20.
Szerbia
Dánia
18:002024. június 20.
Anglia

Ma 18 órától veszi kezdetét Bayer Zsolt tüntetése az Európai Unió Bíróságának hazánkat sújtó ítélete ellen

2024. június 14. 15:20

A publicista felháborítónak tartja az Európai Unió Bírósága által hozott döntést.

2024. június 14. 15:20
null

A nyitókép illusztráció Fotó: FREDERICK FLORIN / AFP

Csütörtökön a Mandiner is beszámolt róla, hogy Bayer Zsolt kormánypárti publicista tüntetést szervez péntekre, az Európai Unió Bírósága által hozott döntés miatt. Ismert: az Európai Unió Bírósága példátlan súlyos büntetést szabott ki Magyarországnak, amit azzal indokoltak, hogy hazánk nem teljesítette a bíróság egyik ítéletét.

A 200 millió eurós pénzbírság mellett arra is kötelezik Magyarországot,

hogy fizessen a szabályozás betartásában mutatkozó késedelem minden egyes napjára egymillió euró összegű kényszerítő bírságot.

Soros György bírósága hozta meg ezt az ítéletet. A brüsszeli buborék tele van Soros embereivel. Sorosnak van egy terve, hogy évente be kell hozni egymillió migránst Európába, és jöjjön létre egy kevert kontinens” – mondta Orbán Viktor a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorának adott interjúban az EU-bíróság tegnapi ítélete kapcsán.

A Magyar Nemzet emlékeztetett, hogy a tüntetés ma 18 órától kezdődik az Európai Unió budapesti képviselete előtt, a Lövőház utca 35-nél.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
camplazlo
2024. június 14. 21:40
Hát, 5 forintosokban befizethetnénk nekik. Csak egy pár kamionnyit kezdetnek odaborítani, aztán hordani tovább, amíg meg nem szüntetik az ítéletet. Elöbb utóbb elkezd összeroskadni az összes épület a forint súlya alatt. :D
Szürke Testvérek
2024. június 14. 19:46
Kell ez a demonstráció, jogállami válasz a jogtalan eljárásra! Várom már a következőt: Pressman Go Home (Hell)!
bodrigyuri
2024. június 14. 19:09
Most komolyan! Ezt bajer maga találta ki, megkockáztatva egy párszáz fős odakozmálást, vagy ilyen nagy a baj a zsidesznél?
kőbaltás
2024. június 14. 18:53
Az Uniót annyira érdekli a tiltakozás,mint a tintahalak nemi élete. Az EU politikájának megváltoztatására annyi az esély,amennyi a pacsirtának a gólya ellen. Magyarországnak két lehetősége van:. vagy beáll a sorba,azaz befogadja az illegális migránsokat, elfogadja a genderideológiát, és beáll az amerikaiak által összegründolt háború támogatóinak sorába. Az előbbiek elfogadása egyenlő az öngyilkossággal. Sajnos az USA harmadszor is halálra ítélte Európát,mert érdeke fűződik hozzá. Az ítélet végrehajtása már folyamatban van. Sajnos a kontinens nagyobbik része önként és vidáman menetel a halálba. Mintha a nyugat-európai agyakból elpárolgott volna az ész. A másik lehetőség,azaz az egyetlen járható út a politikailag prostituált EU,és NATO elhagyása. Mindkettő az Amerikai Egyesült Államok civil,és katonai végrehajtó bizottsága.Természetesen a bátor lépésekhez előzőleg potenciális szövetségesekre van szükség. Nem nehéz kitalálni,hogy kik jöhetnek szóba.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!