Törökország
18:002024. június 18.
Grúzia
Portugália
21:002024. június 18.
Cseh Köztársaság

Bayer Zsolt tüntetést szervez az Európai Unió Bírósága által hozott büntetés ellen

2024. június 13. 17:15

A tüntetés pénteken 18 órakor lesz, a Lövőház utca 35-ös számnál.

2024. június 13. 17:15
null

Nyitókép: Bayer Zsolt Facebook-oldala

Bayer Zsolt kormánypárti publicista tüntetést szervez péntekre, az Európai Unió Bírósága által hozott döntés miatt. Ahogy arról beszámoltunk, az Európai Unió Bírósága példátlan súlyos büntetést szabott ki Magyarországnak, amit azzal indokoltak, hogy hazánk nem teljesítette a bíróság egyik ítéletét. A 200 millió eurós pénzbírság mellett arra is kötelezik Magyarországot, hogy fizessen a szabályozás betartásában mutatkozó késedelem minden egyes napjára egymillió euró összegő kényszerítő bírságot. 

Kérek mindenkit, aki nem fogadja el ezt a Tanú című filmből ismerős ítélkezést, holnap, június 14-én, pénteken 18 órára jöjjön el az EU budapesti képviseletéhez, és fejezzük ott ki együtt tiltakozásunkat és felháborodásunkat. Cím: Bp., 02. kerület, Lövőház utca 35. (A Millenáris parknál)” – írta bejegyzésében Bayer Zsolt. 

 

Összesen 254 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
barkov08
2024. június 14. 11:00
nem azért jár a bírság, mert "Magyarország nem engedi be a migránsokat", hanem mert a tranzitzónákban nem férnek hozzá a menekültügyi eljáráshoz, ti hazug gecik.
barkov08
2024. június 14. 10:59
Szegény buszsofőrök megint túlórázhatnak
Melós
2024. június 14. 10:18
Múlt vasárnap meghallottuk a nép szavát, tudjuk, hogy mit választottak. Ezt a korrupt vezetést választják továbbra is, mert ez jó irány! Jönni fognak már egymás után a hasonló bírságok. Fizessétek hát büszkén a segédmunkás bérből, én megyek az országból. Nem akarom más hülyeségét, tanulatlanságát kifizetni a munkabéremből, amikor nekem amúgy is nehéz gyerekkorom volt itt a bukott szamarak között. Duplán ver engem ez az ország, mert a tanulás és a munka világát választottam.
Szerintem
2024. június 14. 06:30 Szerkesztve
Abszolút politikai kézben van az a bíróság és koncepciós az ítélete. Mert arra bíróság pont nem kötelezhet, hogy sértsük meg a schengeni egyezmény hatályos követelményeit a határvédelemben, de egyúttal a nemzetközi, a menekültügyi Genfi Egyezményt is, amit köteles betartani az EU is. Bíróság nem kötelezhet törvénysértésre. Az nem bíróság, az ilyen. Ahogy a politikailag elfogult NGO-k, úgy ez a bíróság is a politikai ellenfél fegyvere és megpróbálnak általa a kormányok helyett is kormányozni. Na de egyértelmű, hogy a ballibsi hálózat konkrétan egy bűnszervezet, ami épp ki is bővül az olasz, brutális kalapácsos terroristával is, de felmerült épp az ET elnökévé is egy portugál, köztörvényes bűnözőt megválasztani, a bukott miniszterelnököt, akinek a büntető eljárása éppen zajlik is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!