Hollandia
ÉLŐ
Franciaország

Középkori brutalitás egy magyar kocsmában: leszúrtak egy női pultost

2024. június 07. 14:49

A söröző törzsvendége támadta meg a felszolgálót.

2024. június 07. 14:49

Nyitókép: MICHAL FLUDRA / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

Leszúrtak pénteken egy nőt egy mezőberényi sörözőben, az áldozat a helyszínen életét vesztette. Támadója öngyilkosságot kísérelt meg – közölte a  Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A police.hu oldalon írták, a rendőrséghez pénteken 12 előtt néhány perccel érkezett bejelentés arról, hogy Mezőberényben, egy sörözőben két ember megsérült. Egyikük a női pultos, aki a helyszínen meghalt, a másik pedig egy férfi, aki életveszélyes állapotban van.

A gyanú szerint a nő szúrt sérüléseit a 47 éves férfi okozhatta, aki törzsvendég volt a vendéglátóhelyen,

és korábban próbált közeledni a felszolgálóhoz. Miután rátámadt a nőre, öngyilkosságot kísérelt meg. A rendőrség emberölés bűntett gyanúja miatt nyomozást rendelt el, és vizsgálja az eset körülményeit – írták.

(MTI)

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-95
2024. június 21. 14:03
🍓 ️ ­­É­­r­t­­­é­­­k­e­­­l­­­d­­­ ­­a­ ­­­s­­z­­­e­­­x­i­ ­p­­u­­n­­­c­­i­­­m­­­a­­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­­.­­𝐗­­𝟏­­𝟖­.­­𝐅­­𝐔­𝐍
herceg-3
2024. június 08. 06:59
Bizonyára megérdemelte...! Ok? Nem ismert. Akkor nyilván oka volt rá a támadónak!
SyncBaer
2024. június 07. 22:06
Szerelmi, szerelemféltési gyilkosság, ilyen mindig volt és lesz is. A viszonzatlan érzelmei miatt a helyzetét reménytelennek ítélő nem lát más kiutat, mindennnel, mindenkivel - magával is - végez. Vannak ennek elegáns változatai is (pl. Petrarka és az ő Laurája, akinek a közelébe sem merészkedik, vagy Rómeó és Júlia), de a brutális végkifejlet egyetlen ember esetében sem zárható ki.
Welszibard
2024. június 07. 21:51
Ez is olyan mint a Marian Kozma sportoló gyilkosa: nagykéssel a csizmaszárában jár diszkózni meg kocsmázni. Nagykés nélkül nem is élet az élet, igaz?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!