Albánia
ÉLŐ
Spanyolország
Horvátország
ÉLŐ
Olaszország

Kire szavazzanak most a Fidesz-szimpatizánsok? – gyorselemzés visszalépés után a Mandineren

2024. június 07. 15:54

Mráz Ágoston Sámuellel, a Nézőpont Intézet vezetőjével tekintjük át a helyzetet, tartsanak velünk este 7 órától a Mandiner YouTube-csatornáján!

2024. június 07. 15:54
null
  • Hogyan szavazzanak a fideszesek Szentkirályi Alexandra visszalépése után?
  • Mi olvasható ki a reakciókból?
  • Mik az esélyei Karácsony Gergelynek és Vitézy Dávidnak?
  • Mit hozhat az egymillió találkozást ígérő szombati kormánypárti kampányfinis?

Ezekről is szó esik a beszélgetés során, tartsanak velünk!

 

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nemkellnév
2024. június 10. 14:30
A párt szavazókat remél. A párt információt sulykol ennek érdekében a társadalom szavazói felé. A párt korábban azért született meg, mert a társadalmat nem vezették ideálisan. Nyilvánossá vált, hogy megtévesztők voltak, a pártolóikat sem vették érdemben figyelembe. Nos, ha ma új párt születik, az miért van?
Turán
2024. június 07. 20:15
Még pár óra és az összes fidesznyik rájön hogy egy ásványvíz nem való főpolgijelöltnek és tudatalatt eredetileg is az Lmp a helyes döntés ..🤪🤪🤪
Ez D-dúr és e-moll
2024. június 07. 19:26
"Obsitos Technikus ---> Ez D-dúr és e-moll 2024. június 07. 19:08 Semmivel nem vagy különb Mesemókus, mint itt fölötted ez a patkány. A szar szofisztikáltan is szar marad. És rohamosan romlik az állapotod." Nincs fontosabb dolgod, minthogy miattam aggódj? Neked nem a prájdra kellene most készülnöd családostól? Eldöntötted már, hogy tütüben vonulsz vagy pávatollal a valagadban?
ekeke1
2024. június 07. 19:23
backsplash Ezt a Fidesz elkúrta. Volt egy kiváló főpolg-jelöltjük, Fürjes Balázs, évekig építgették. Aztán egyszer csak meggondolta magát hogy mégis inkább olimpiai bizottság. A sürgetésre hogy akkor ki lesz, a muftik rendre "ej ráérünk arra még" fordulattal válaszoltak. Aztán márciusban egyszer bedobták Szentkirályit, le lehet ellenőrizni,még azon a napon megírtam hogy kb. annyi az esélye mint gy.szabó erzsébetnek 2002-ben. Le lettem hurrogva, pedig akkor még Vitézy csak a levegőben volt. Nem mondom hogy elégtételt érzek, amiért ismételten igazam lett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!