Szlovákia
15:002024. június 21.
Ukrajna
Lengyelország
18:002024. június 21.
Ausztria

Kész, vége, ennyi volt: Dobrev Klára bejelentette, hogy az Árnyékkormány munkája a mai nappal véget ért

2024. június 10. 18:21

Pánikra, aggodalomra azonban semmi ok, hiszen az „európai magyarok” már keresik az új megoldásokat „az Orbán-rendszerrel szembenálló szavazók megszólítására”.

2024. június 10. 18:21
null

Nyitókép: Facebook

Dobrev Klára hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, hogy az Árnyékkormány munkája a mai nappal véget ért. A DK politikusa szerint

új, a korábbiaktól eltérő módszereket kell keresniük az Orbán-rendszerrel szembenálló szavazók megszólítására.

„Továbbra is hiszem, hogy az emberek hétköznapjaival mit sem foglalkozó jobboldali politika egyetlen alternatívája hosszútávon egy karakteres, baloldali program. Ennek a programnak a kidolgozásáról szólt az Árnyékkormány munkája 2022. szeptembere óta, ezért dolgoztunk együtt több mint ezer szakértővel, ezért jártuk az országot, hogy ez a program minél többekhez eljusson. 

Az Árnyékkormány munkája a mai nappal eddigi formájában véget ér” 

– olvasható a bejegyzésben.

Dobrev szerint ezt követően is teszik a dolgukat, mint „elkötelezett szociáldemokraták, európai magyarok”, de a mostaninál nagyobb támogatottság eléréséhez új megoldásokat, új eszközöket, új utakat kell keresniük. „Köszönöm Mindenkinek, aki a magyar történelem első igazi árnyékkormányának a munkáját segítette az elmúlt bő másfél évben!” – zárta bejegyzését Dobrev Klára.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 178 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukasmacska
2024. június 11. 15:38
Egy jelentéktelen kispárt árnyékkormányosdit játszott, olyan hatékonyan, hogy csak azért tudtunk róla, mert elmondták. A magyar politikai életben nem is létezett ilyesmi, de ez a DK-t nem zavarta. Mondjuk olyan sem létezik, hogy egy 10%-os (se) párt kormányt vált.
attiahun-2
2024. június 11. 11:11
Zúg az árnyékkormány, nekimegy a falnak. Nagyot koppan akkor, azután elhallgat.
lyon-v-2
2024. június 11. 09:06
Ne erőlködjenek annyit, még aranyerük lesz. Hogy nem lehet felfogni, hogy "nem". Úgy látszik továbbra is van az a pénz....
vapepe
2024. június 11. 08:24
Azért, ha már léteztek, és ha már léteztek, gondolom dolgoztak is, a szakpolitikai terveiket nyilvánosságra hozhatnák, hátha van benne bármilyen használható ötlet. Csak 1000 oldalnál ne legyen hosszabb. Vagy ne legyek naív? :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!