Skócia
21:002024. június 23.
Magyarország
Svájc
21:002024. június 23.
Németország

Karácsony Gergely vagy a saját polgármestereit vádolja csalással, vagy egy rendkívül felelőtlen hangulatkeltésbe kezdett

2024. június 13. 21:32

Összesen négy kerületben nem voltak jelen az ellenzéki delegáltak az érvénytelen szavazatok összegyűjtésénél. A II., a IX., a XIII. és a XV. kerületben.

2024. június 13. 21:32
Ungár Péter
Ungár Péter
Facebook

Nyitókép: MTI/Lakatos Péter

„Karácsony Gergely mai sajtótájékoztatójához csak két megjegyzést szeretnék tenni.

Összesen négy kerületben nem voltak jelen az ellenzéki delegáltak az érvénytelen szavazatok összegyűjtésénél. A II., a IX., a XIII. és a XV. kerületben. Azaz négy ellenzéki vezetésű kerületben. Ott is csak azért nem, mert hiába hívták őket, nem mentek el.

Összesen egy kerület egyetlen szavazókörében derült ki, hogy nem voltak megfelelően kötegelve az érvénytelen szavazatok. A III. kerületben, amely szintén ellenzéki vezetésű.

Karácsony Gergely vagy a saját polgármestereit vádolja csalással, vagy egy rendkívül felelőtlen hangulatkeltésbe kezdett.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-95
2024. június 21. 13:59
🍓 ️ ­­É­­­r­­­t­é­k­e­­­l­­d­ ­­­a­­­ ­­s­z­­­e­­­x­­i­­ ­p­­­u­n­­c­i­­m­­a­­­t­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­­.­­𝐗­𝟏­𝟖­­.­­𝐅­­𝐔­𝐍
atti64
2024. június 14. 20:29
FASSZOPO KARÁCSONY
Majdmegmondom
2024. június 14. 14:10
Mondjuk azt nem értem, hogy a IV. kerületet miért hagytad ki, hiszen ott is nyertek, miközbenAlexa neve át sem volt húzva!!! Egyébként meg megszokhattad volna, hogy Karácsony sosem hibás, mindig más: A zorbán, a szél, a zorbán, a vihar, a zorbán, a Fidesz, a zorbán, az autósok, a zorbán.....
vanced
2024. június 14. 11:50
Mi köze a választások lebonyolításához a polgármesternek? Nem az NVI bonyolítja le ezeket?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!