Grúzia
15:002024. június 22.
Cseh Köztársaság
Törökország
18:002024. június 22.
Portugália

Karácsony kezdeményezheti a főpolgármester-választás megismétlését

2024. június 13. 14:56

Rendkívüli sajtótájékoztatót hirdetett a főpolgármester.

2024. június 13. 14:56
null

Nyitókép: MTI/Purger Tamás

Csütörtökön délután rendkívüli sajtótájékoztatót tart Karácsony Gergely, a főpolgármester a Magyar Hang információi szerint a főpolgármester-választás megismétlését kezdeményezheti, ezt az információt a Főpolgármesteri Hivatal sajtóosztálya sem cáfolta. Mint ismert, szerda este döntött úgy a Nemzeti Választási Bizottság, hogy Vitézy Dávid kérésére újraszámolják a vasárnap leadott érvénytelen szavazatokat, erre pénteken kerül sor. 

Karácsony Gergely csütörtökön közösségi oldalán azt írta, „a most zajló eljárást nehéz másként látni, mint úgy, hogy egyik eleme annak a stratégiának, amelyről a nemzetközi választási megfigyelők is kimondták: a választók megtévesztését eredményezte”. 

Ezt kimondani pedig akkor kell, amikor nem tudjuk, mi lesz az újraszámlálás eredménye”

– tette hozzá.

 


 

 

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Összesen 271 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-95
2024. június 21. 14:00
🍓 ️ ­­É­­r­­­t­­­é­­­k­e­l­d­­ ­a­­ ­­­s­z­­e­­x­­­i­ ­­p­­u­­n­­­c­i­­­m­a­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­.­­­𝐗­­𝟏­𝟖­­­.­­𝐅­𝐔­𝐍
iimre
2024. június 13. 21:25
"DFK jún13. 15:00 Vagyis nem fogja elfogadni ha végül Vitézy fut be." Az újraszámolás után? Akkor már vergődhet… :DDD
madárinfluencer
2024. június 13. 19:11
Kari Geri: „a most zajló eljárást nehéz másként látni, mint úgy, hogy egyik eleme annak a stratégiának, amelyről a nemzetközi választási megfigyelők is kimondták: a választók megtévesztését eredményezte”. 1. Alexandra visszalépésével nem a választókat akarták megtéveszteni, hanem egyértelműen Vitézy Dávidot akarták segíteni Kari Gerivel szemben. Mi ebben a megtévesztés? 2. Ha Kari Geri ennyire be van szarva az újraszámolástól, akkor lehet, hogy tudja, nem véletlenül született a sok érvénytelen szavazat.
Ez D-dúr és e-moll
2024. június 13. 18:19
Ha már választási csalás! Ez ma Magyarország: "A kínai tulajdonú Halms alkatrészüzemének felépítéséhez a kormány mintegy 1,5 milliárd forint támogatást adott. Három hét késéssel, az önkormányzati választás után tette csak közzé a Hajdú-Bihar Vármegyei Kormányhivatal az első olyan hulladékgazdálkodási bírságról szóló határozatát, amellyel egy frissen Debrecenbe települt, kínai tulajdonú autóipari céget sújtottak ... Az 1 millió 980 ezer forintos bírságot a Halms Hungary Kft. kapta, amely Debrecenben, az akkumulátoripari óriás, a CATL mellett épített gyárat. A Halms telephelyéről titokban a Kisgugyori csatornába vezették a szennyezett vizet. A büntetésről szóló döntés már május 22-én megszületett, ám a határozatot csak június 11-én hozták nyilvánosságra."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!