Ukrajna
ÉLŐ
Belgium
Szlovákia
ÉLŐ
Románia

Geopolitikai elemző arról, amit Karácsony művel a választás kapcsán: Gyerekek, én ezt most elengedem

2024. június 18. 06:56

„Kövessétek, ha akarjátok, de nekem inkább a foci meg a háborús készülődés” – jegyezte meg Koskovics Zoltán.

2024. június 18. 06:56

Nyitókép: Képernyőkép

Koskovics Zoltán, geopolitikai elemző az X-en írt arról, amit Karácsony Gergely művel a főpolgármester-választás kapcsán. Mint ismeretes, a jelenleg regnáló főpolgármester benyújtotta a fellebbezését a Kúriához, a főpolgármester-választás megismétlését kérte.

Ezt is ajánljuk a témában

„A győztes Geri megfellebezte a saját újraválasztását, amit a saját fővárosa szervezett, miután az NVB alaposan újraszámolt mindent és őt találta győztesnek”

 – kezdte meg posztját Koskovics, majd a következő sorban érezni, ahogy a szakértő megvonta a vállát s feltette a kezét: „Gyerekek, én ezt most elengedem. Kövessétek, ha akarjátok, de nekem inkább a foci meg a háborús készülődés.”

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MaBaker
2024. június 18. 13:20
Csaképp közben kiderült, hogy konkrét választási csalás volt pár kerületben DK-s vezetéssel és egyedül annak köszönheti a 41 szavazatos előnyét hogy 20000 vaksi kihúzva is beikszelte Lexit
sagirdilsiz-2
2024. június 18. 12:10
A beadvány arra játszhat, hogy a Kúria kimondja, hogy a választás törvényes volt és tisztességes és ezt lobogtathassa Karácsony.
backsplash
2024. június 18. 11:18
Be volt szarva az újraszámlálás előtt, mindenki azt hitte, hogy Vitézy fordítani fog, ezért bemondta, már nem visszakozhat. Most majd előadja magát, mint aki maga ellen kér új választást...
atti64
2024. június 18. 11:14
A SOK KÖCSÖG RÁ SZAVAZOTT AKKOR NE SIRJATOK PESTEN BAZD MEG HOGY A DUGOBAN ÁLLTOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!