Grúzia
15:002024. június 22.
Cseh Köztársaság
Törökország
18:002024. június 22.
Portugália

Deutsch Tamás és Gulyás Gergely közösen üzent a választóknak

2024. június 08. 09:46

A Fidesz listavezetője világossá tette, miért rendkívül fontos az Egymillió Találkozás Napja.

2024. június 08. 09:46
null

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

„Ma egymillió békepárti emberrel találkozunk azért, hogy holnap győzzünk! Csak a béke, csak a Fidesz! Ennyi” – jelezte közösségi oldalán Deutsch Tamás, aki szintén részt vesz a valaha volt legnagyobb mozgósításban.

A Fidesz európai-parlamenti listavezetője pénteken telefonon buzdította a vasárnapi választásokon való részvételre az embereket, Gulyás Gergely miniszterrel közösen.

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Kapcsolódó cikkek a Egymillió Találkozás Napja aktában.

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-95
2024. június 21. 14:02
🍓 ️ ­­­É­­r­­t­­é­k­­­e­­l­­d­­­ ­a­­­ ­­­s­z­­e­­x­i­­­ ­­p­­­u­­n­c­i­­m­­­a­­t­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­­.­­­𝐗­­𝟏­­𝟖­­­.­𝐅­𝐔­­­𝐍
Osztap_Bender
2024. június 12. 19:50
A Fidesz listavezetője világossá tette, miért rendkívül fontos az Egymillió Találkozás Napja. Azért, hogy a becsapott szavazók további 5 évre biztosítsák ezeknek a haramiáknak a jólétet Brüsszelben.
2024. június 08. 14:13 Szerkesztve
Z. A hülyén vigyorgónak akkora lenéző pofája volt eddig a jobbloldali emberekkel, a médiamunkásokkal, a kormány politikusaival szemben, most meg picsog a mocskos parasztja!!! Rájött, hogy hatalmas bukta van!!! Be van szarva!!! A gazdi sem tudja megmenteni!!! 💯😆😝👏❗
2024. június 08. 14:05 Szerkesztve
Z. Az összes fizetett hazaáruló globalista háttérhatalom bankár zsidók faszát szopó, fizetett bérkommentelő cselédek, szopás van!!! Hatalmas!!! Akkora nullák vagytok, hogy a győzelmünk egy másik univerzumból is látszik!!! 💯🇭🇺✌ HAJRÁ OV!!! ✌🇭🇺 HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!! ✌🇭🇺 HAJRÁ MAGYAROK!!! ✌🇭🇺
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!