Csavarhúzót döfött a buszsofőrbe egy 70 éves utas

2024. június 19. 10:33

A helyiek jól ismerik az idős férfit, aki évek óta rettegésben tartja a település lakóit.

2024. június 19. 10:33

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Letartóztatták azt a férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy pár nappal ezelőtt megszúrt egy buszsofőrt Vérteskethelyen – írja a kemma.hu.

A történtek szerint a 70 éves férfit az autóbusz vezetője felszólította, hogy szálljon le a buszról, hiszen egy hónappal ezelőtt megfenyegette őt, hogy megöli. A kemma.hu azt írta, hogy a buszvezető most azon veszett össze az idős férfivel, hogy büdösen, koszosan szállt fel a járműre. Ekkor 

a férfi előrántott egy csillagfejű csavarhúzót, és lábon szúrta az autóbuszvezetőt.

A buszsofőrnek nyolc napon belül gyógyuló sérülése keletkezett, azonban a cselekmény alkalmas volt súlyosabb sérülés okozására is.

Mint arról a Tények.hu is beszámolt, a helyiek jól ismerik az idős férfit, aki évek óta rettegésben tartja a település lakóit.

A betegsége miatt, néha elfelejti a dolgokat, mert cukros. Valamikor kiváltja belőle a rosszat és ugye minden dolgot elfelejt nem beszámítható

– mondta egy helyi a Tények kamerája előtt.
 

 

Összesen 117 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gasztronauta
2024. június 22. 09:59
" néha elfelejti a dolgokat, mert cukros." Az sem egy észlény aki ilyeneket ír.
Intel
2024. június 19. 16:44
Valójában a buszsofőr igen szerencsés volt. Ha mondjuk egy szír agysebész egy 21 centis handzsárt döfött volna bele azt nem éli túl.
Mendi
2024. június 19. 14:21
Válasszuk meg EP képviselőnek! :)
atti64
2024. június 19. 14:02
UGY SZÁJBARUGTAM VOLNA HOGY LEREPÜLT VOLNA A BUSZROL!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!