Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Borbély Ádám: Véget vetünk Zugló kifosztásának és a parkolási maffiának

2024. június 07. 11:29

A Fidesz polgármester-jelöltje felszámolná a jelenlegi Zuglói Vagyonkezelőt.

2024. június 07. 11:29

Borbély Ádám volt a Napi Aktuális csütörtök esti vendége. A Fidesz-KDNP zuglói polgármester-jelöltje leginkább a baloldali káoszra mutatott rá, hiszen – mint mondta – akármit is állítsanak a baloldal jelöltjei, Gyurcsányékat juttatják hatalomhoz. 

Gyurcsányék egyik jelöltje ugyanis a jelenlegi polgármester Horváth Csaba, miközben a helyi DK jelöltek a momentumos Rózsa András csapatában indulnak

„Komikus, hogy a két baloldali jelölt egymásra licitálva eltérő közvélemény-kutatási adatokkal áll elő, mi viszont abban hiszünk, hogy a zuglóiak valóban változást szeretnének” – hangsúlyozta Borbély Ádám. Ezt pedig azzal kell kezdeni, hogy megakadályozzuk a kerület kifosztását, hiszen míg Zugló egy helyben toporog, a kerület valódi urai több száz milliós villákban élnek Budán – folytatta a Fidesz jelöltje.

Borbély az egyik első lépésként felszámolná a Zuglói Vagyonkezelőt, illetve átszervezné feladatait. A jelölt elmondta: ötpontos programjuk egyik eleme a parkolási rendszer átszervezése. Borbély szerint június 9-én a kerületi parkolási maffiának is búcsút inthetünk. 

A polgármester-jelölt azonnal ingyenes parkolást biztosítana Zuglóban a helyeiknek, akik bizonyos területeken prioritást is élveznének a parkolás szempontjából.

Borbély beszélt arról is, hogy a helyi válaszi bizottság megbüntette, amiért részt vett az egyik körzetes általános iskola felújított udvarának átadásán.

Ez azonban semmiben nem gátolja a kampányát, sőt inkább megerősítette törekvéseiben. A választási bizottság politikai döntést hozott, hiszen a kerület polgármesterét - aki óvodásokkal fotózkodik és pózol - egyáltalán egyszer sem marasztalták el – mutatott rá. 

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Kapcsolódó cikkek a Választás 2024 aktában.

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tommaso
2024. június 07. 15:31
AZ 50 európai ország közül ÓRBÁNNAK két szövetségese, két barátja van, A hazánk szabadságharcait többször is vérbefojtó Óroszország, és a Benes-dekrétumos Szlovákia Méghogy Órbán nem hazaáruló! ha-ha
Tommaso
2024. június 07. 14:38
a FIDESZ VÉGIGHAZUDTA a kampányidőszakot --- is. Ennek csak egy szelete Sz. Alexandra visszalépése, amiről a fidesz- luvnya még tegnap is azt állitotta, hogy Karácsony kitalációja az egész. Beismerték, amit eddig is tudtunk, Vitézy az orbáni diktatúra embere Vitézy és Borbély - ha nyernek - megfizethető bérlakások helyett luxus felhőkarclókat épitenek Budapest- Zugló szivébe. Ruszki háborús bűnösöknek, kinai kommunistáknak, és arab terrristáknak
nemecsek-3
2024. június 07. 14:31
Hát már most is elég késő lenne kitakarítani Zuglót, a valamikori de 35 év után még létező komcsikból is a legócskábbaknak az éra felső középosztályának fellegvárát.
atti64
2024. június 07. 13:26
PUSZTULJ DK PUSZTULJ ÉS FINOM VOLTAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!