Belekapaszkodott, majd letépte az izraeli zászlót a budapesti étteremről (VIDEÓ)

2024. június 25. 21:16

A férfi később a letépett lobogót beledobta a közeli kukába.

2024. június 25. 21:16

Nyitókép: A Tett és Védelem Alapítvány

Egy háromfős társaság sétált el szombat hajnalban a budapesti Dob utcában található Ashis’ kóser étterem előtt, majd egyikük a sarkon megállt, visszafordult és két kézzel belekapaszkodott az épület oromzatára kitűzött izraeli zászlóba – számolt be a történtekről a Tett és Védelem Alapítvány a honlapján.

Az említett férfi később a letépett lobogót összegöngyölte, majd a beledobta a közeli kukába.

A rongálást egy biztonsági kamera rögzítette.

Shalom Hold étteremtulajdonos a Tett és Védelem Alapítványnak elmondta, vasárnap reggel vette észre, hogy a zászlónak nyoma veszett. „Zsidó emberként eddig büszke voltam arra, hogy Magyarország biztonságos hely a zsidók számára. Most, amikor tapasztalom, hogy az antiszemitizmus felüti a fejét itt is, többek között a Pride-on, ahol az emberek szabad Palesztinát követeltek,

attól tartok, hogy Magyarország is olyanná válik, mint Európa többi része, ahol a zsidók már nincsenek biztonságban”

– fogalmazott. Hozzátette, hogy feljelentést tesz a rendőrségen.

A felvételt ide kattintva tudja megtekinteni.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Összesen 184 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hoked_ly
2024. június 26. 13:27 Szerkesztve
Borzasztó! Hogy mindenki jól megértse, lassan mondom, bor zasz tó! 🤣🤣🤣🤣
levi87
2024. június 26. 11:04
A legjobb helyre került ami a szemétdomb a náci zászló mellé.
csapláros
2024. június 26. 10:20
SpaniferRolandformaegy-2 2024. június 26. 09:56 ..."Honnan veszed ,hogy ellenzéki volt,lehet hogy a rendszer által" kitermelt"csenyétei cigány anyád, fateroddal egy jól sikerült análszex után kicsit randalíroztak."... A HAZAI randalírozókat bízd a hazai BELSŐ elhárításra, baszott agyú. Nem a hazai far riszáló prideos buzikkal volt a baj, hanem a Pressman CIA által fölfogadott (álzsidó és álpalesztin) PROVOKÁTOROKKAL, akik tudatosan vagy megtévesztve tartották JÓ ÖTLETNEK egymás mellé kerülésüket (el is lehetett volna onnan valamelyiküknek takarodnia), és egymás hergelését, NÁLUNK, egy nekik IDEGEN földön, akiknek köze hozzájuk SEMMI!
abcd2k
2024. június 26. 10:18
Egyszer minden dolog a helyére kerül.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!