Törökország
18:002024. június 18.
Grúzia
Portugália
21:002024. június 18.
Cseh Köztársaság

Bayer Zsoltnál elszakadt a cérna: Ez tűrhetetlen!

2024. június 13. 16:04

A kormánypárti publicista tüntetést szervez az Európai Unió Bírósága által hozott büntetés miatt.

2024. június 13. 16:04
null

Nyitókép: Bayer Zsolt Facebook-oldala

Bayer Zsolt kormánypárti publicista a Facebook-oldalán közzétett bejegyzésben fejtette ki véleményét Brüsszel Magyarországot sújtó 200 millió eurós büntetéséről. Ahogy arról beszámoltunk, az Európai Unió Bírósága példátlan súlyos büntetést szabott ki Magyarországnak, amit azzal indokoltak, hogy hazánk nem teljesítette a bíróság egyik ítéletét. A 200 millió eurós pénzbírság mellett arra is kötelezik Magyarországot, hogy fizessen a szabályozás betartásában mutatkozó késedelem minden egyes napjára egymillió euró összegő kényszerítő bírságot. 

„Az Európai Bizottság immár másodszor nyújtott be keresetet hazánk ellen az Európai Bírósághoz. Az ok: Magyarország nem engedi be a migránsokat, Magyarország nem hajlandó olyan állapotokat teremteni a határain belül, amilyen állapotok uralkodok ma a nyugati nagyvárosokban, Magyarország nem hajlandó kiugró bűnözési statisztikák, állandó erőszak és állandó terrorfenyegetettség árnyékában élni” – írta a publicista. 

„Ezért az Európai Bíróság a mai napon napi 1 millió Euro, vagyis közel napi 400 millió forint büntetésre ítélte hazánkat.”

Ez tűrhetetlen! Ez nem ítélet, hanem az Európai Bizottság politikai furkósbotja! Ezt az ítéletet nem vagyunk hajlandóak elfogadni!”

„Kérek mindenkit, aki nem fogadja el ezt a Tanú című filmből ismerős ítélkezést, holnap, június 14-én, pénteken 18 órára jöjjön el az EU budapesti képviseletéhez, és fejezzük ott ki együtt tiltakozásunkat és felháborodásunkat. Cím: Bp., 02. kerület, Lövőház utca 35. (A Millenáris parknál)” – tette hozzá Bayer Zsolt a posztban. 

A büntetésről Orbán Viktor miniszterelnök is leírta gondolatait. 

 

Összesen 245 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Intar
2024. június 14. 08:34
Halál a luxembourgi bírákra. Azért arra kíváncsi lennék, hogy hogyan szavazott az ott terpeszkedő, magyarországról importált bíró?
Jack Reynor
2024. június 13. 19:19
Az ítéletet hozó testület összes tagját teljes vagyonelkobzásra és életfogytiglani tömlöcre kell ítélni, egyszerűen a józan ész nevében.
xerxesz
2024. június 13. 19:07
nekem van ötletem... vegyünk fel Ororszországtól hitelt, hogy kifizethessük a büntetést... így majd az EU kénytelen elutasítani a milliókat, ugyanis nem fogadhat el háborúsbűnös lovettát...
bhölömbika
2024. június 13. 19:04
zsótika lehet megkéne tanulni rendesen használni azt a varrógépet. Túlfeszíted biztos, azért szakadt el a cérna
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!