Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Amióta EU tagok lettünk, nem tudjuk elég hatékonyan és eredményesen kihasználni a lehetőségeinket

2024. június 19. 14:47

Ezért lenne fontos megtalálni pár kérdésben a közös hangot egymással, hogy újra Közép-Európa éllovasa legyünk.

2024. június 19. 14:47
Fodor Gábor
Fodor Gábor
Facebook

Nyitókép: MELISSA ROSCA / HANS LUCAS / HANS LUCAS VIA AFP

Magyarország történelme során akkor tudott a legsikeresebb lenni, amikor rendelkeztünk közös célokkal. A rendszerváltást követő szűk 15 évben (2004-ig) azért váltunk a régió vezető országává, mert a természetes módon meglévő vitáink mellett öt közös célban meg tudtunk egyezni.

Ezek voltak a demokrácia és a piacgazdaság megteremtése, a szuverenitásunk helyreállítása (távozzanak a megszálló orosz csapatok az országból), a NATO és az Európai Unión belüli tagság kivívása. Amióta EU tagok lettünk nem tudjuk elég hatékonyan és eredményesen kihasználni a lehetőségeinket, kormányoktól függetlenül. Ezért lenne fontos megtalálni pár kérdésben a közös hangot egymással, hogy újra Közép-Európa éllovasa legyünk!”

***

Ezt is ajánljuk a témában

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
EnergiatakarékasiKároly
2024. június 21. 15:48
"Amióta EU tagok lettünk, nem tudjuk elég hatékonyan és eredményesen kihasználni a lehetőségeinket" Csak úgy kérdezném Pumukli úrtól. Az nem lehet, hogy eleve így vannak leosztva lapok nyugatról már 90 óta? Azaz a nyugati államoknak legyen jó aztán ha szerencséd van neked is. Nem a két szép szemünkért akartak itt kapitalizmust. A lényeg az volt, hogy legyen mit lerabolni és legyen aki olcsón dolgozik. Gabikám te olyan ködben élsz, hogy ihaj....
atti64
2024. június 21. 12:18
A NÁCI UNIOBOL KI KELL LÉPNI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BELEUGATNAK MINDENBE???????????????????,TAKARODJATOK A KURVA ANYÁTOKBA!!!!!!!!!!!!!!!!!
Box Hill
2024. június 20. 20:44
Ez a fojtogatásunk bevallása?
catalina11
2024. június 20. 17:41
Performan 2024. június 20. 10:17 Az felfogásomban ez olyan, mintha Fodor arra kérné a zsidókat, hogy próbáljanak pár kérdésben megegyezni a nácikkal. A liberálisok, akik az új nácik, ki akarják pusztítani a magyarokat. Kevés dolog nyilvánvalóbb ennél. Miről kellene mégis megegyezni velük? Kötél vagy tarkólövés? Vagy, ahogy e neonácik fogalmaztak: kiéheztetés vagy letérdelés?" így igaz! ezt próbálja elmaszatolni Fodor az álságos, békepapos maszlagjával...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!