Hollandia
ÉLŐ
Franciaország

Amikor a Fidesztől a Mi Hazánkon és a kis pártokon át a DK-ig hajszálpontosan ugyanazt mondják a Tisza pártról...

2024. június 11. 20:00

...annak az az oka, hogy a magyar politikai osztály félti a demokráciát és a politikai kultúrát!

2024. június 11. 20:00
null
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

Amikor az összes párt a Fidesz-től a Mi Hazánkon és a kis pártokon át a DK-ig hajszálpontosan ugyanazt mondja a Tisza pártról és annak vezetőjéről, annak az az oka, hogy a magyar politikai osztály félti a demokráciát és a politikai kultúrát

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-95
2024. június 21. 14:01
🍓 ️ ­É­­r­­t­­­é­­k­­e­­­l­­­d­­­ ­a­­­ ­­s­­z­­e­­­x­i­­ ­­­p­u­­n­c­i­­­m­­­a­­­t­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­­.­­𝐗­𝟏­­𝟖­­­.­­­𝐅­­­𝐔­𝐍
kamasuka
2024. június 13. 12:00
Kedves Nemtudomkiafaxvagyte! Amikor a tv vita volt az M1en, akkor ilyen problémád nem volt, hogy 10 ekézte a Fidesz-KDNPt? 11ből 10, hülyegyerek. A Föld gömbölyű. A felsoroltak szavazói között kb. mindenki tudomásul veszi ezt, de a Tisza szimpatizánsok között elvileg elég sok van, akik szerint lapos. Nincs több kérdésem.
catalina11
2024. június 12. 22:05
„Amikor az összes párt a Fidesz-től a Mi Hazánkon és a kis pártokon át a DK-ig hajszálpontosan ugyanazt mondja a Tisza pártról és annak vezetőjéről, annak az az oka, hogy a magyar politikai osztály félti a demokráciát és a politikai kultúrát” szerintem, ennek az oka az, hogy Magyar Péterről csak egyet lehet mondani: egy fröccsöntött tahó..
Majdmegmondom
2024. június 12. 14:41
Nem teljesen. Megjelent a semmiből egy lény, amiről nem tudjuk, hogy micsoda... Ennek ellenére nagyon sokan örülnek neki, de ők sem tudják, hogy kicsoda... Az meg azért már félelmetes egy kicsit, inkább, mint demokratikus.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!