Skócia
21:002024. június 23.
Magyarország
Svájc
21:002024. június 23.
Németország

A trianoni döntés máig fájó sebeire éppen hazánk uniós tagsága nyújt részbeni gyógyírt

2024. június 04. 15:29

Trianon elválaszt, Európa összeköt.

2024. június 04. 15:29
Ujhelyi István
Ujhelyi István
Facebook

Nyitókép: European Commission / AFP

„A trianoni békeszerződés aláírásának évfordulója mindig el kell, hogy gondolkoztasson mindannyiunkat. A trianoni döntés máig fájó sebeire éppen hazánk uniós tagsága nyújt részbeni gyógyírt. Az EU összetartó és belső határok nélküli közössége képes ugyanis – egyelőre legalábbis részben – újraegyesíteni a nemzetet. Trianon traumája és következményei csak aktív magyarságpolitikával és a szomszédos országok pozitív kisebbségi politikájával enyhíthetők. Hazafiság és európaiság kiegészítői egymásnak, nem pedig ellentétei. Csak a Fidesz hergelő propagandája állítja szembe őket egymással a saját, aljas politikai haszonszerzése érdekében...”

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Kapcsolódó vélemény

undefined

Szentkirályi Alexandra

Facebook

Idézőjel

A nemzeti összetartozás napján különösen aktuális emlékeznünk arra, hogy mit vett el tőlünk a két pusztító világháború.

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
valerian-0
2024. június 05. 18:14
Újhülye napról napra hülyébb. Már értékelhetetlen minden kijelentése.
tapir32
2024. június 05. 13:41
A Fidesz nem az EU ellen van hanem, a magyarok jogait semmibe vevő, a kisebbségben élőkkel nem törődő EU-s bürokraták és kormányok ellen harcol! Az EU-s dokumentumok és értékek betartásáért és betartatásáért küzd a Fidesz! Ujhelyi demagóg, hazug kommunista! Soha semmit nem tett a határon túli magyarokért!
Phm045
2024. június 05. 11:55
Igen pitta......... Apád fasza roszkor sűlt el......................
ekeke1
2024. június 05. 11:21
" A trianoni döntés máig fájó sebeire éppen hazánk uniós tagsága nyújt részbeni gyógyírt Trianon elválaszt, Európa összeköt." Ja. Ezt mondogatták évtizedekig újhülye elődei is, hogy a proletár internacionalizmus a gyógyír...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!