Albánia
21:002024. június 24.
Spanyolország
Horvátország
21:002024. június 24.
Olaszország

A nagy szuverenista áttörés az EP-ben nem történt meg

2024. június 10. 14:02

De azért vannak eredmények!

2024. június 10. 14:02
Sebes Gábor
Sebes Gábor
Facebook

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor 

„A nagy szuverenista áttörés az EP-ben nem történt meg, de azért vannak eredmények!”

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Modernkori-feudalizmust-a-globalista-elitnek
2024. június 10. 22:32 Szerkesztve
Szerintem sem lesz áttörés, esélyesebb egy európai polgárháború, a nép előbb utóbb mindig fellázad az elnyomók ellen. Hiányzik az összefogás és az ész az európai jobboldalról és nyugaton kb minden sajtó orgánum baloldali kézben van, tech cégek vezetői tagjai a globalista elitnek, akiket ez a rendszer kiszolgál, így ők még jobban korlátozzák a hozzáférését a valósághoz. Azzal gyarapszik a jobboldal, amit saját bőrükön tapasztalnak meg arrafelé. Ha nyugaton elkezdenének rájönni végre, hogy a Néppárt, az már baloldali, akkor is csak úgy lenne esély egy valódi fordulatra, ha a jobboldal meglökné a szekerét az iszlámnak, és valahogy proxy létrehozna iszlamista pártokat trójai falónak MINDEN országban. Ezzel csökkenne a baloldal szavazóbázisa és Mohamed az EU/sima parlamentben nem igen csinálná, amit Soros elvárna. A radikális iszlám pártok megjelenése és esetleg bejutása pedig több néppárti-sima baloldalit vinne a valódi centrista jobboldalhoz, akik nincsenek a globalisták zsebében.
Oldalkosár
2024. június 10. 19:33
lauderstenonis-2Oldalkosár 2024. június 10. 15:49 Látom, arabszopó pedofil, látom. Európa megy a gödörbe, ha nem változtat.
karakter-2
2024. június 10. 17:07
"Nem is lesz áttörés soha, mert az EU nem demokratikus. Hanem egy diktatúra." --- Sajnos az EU nem diktatúra, még annál is rosszabb. Az EP bürokrata bohócai (képviselői) eljátsszák a demokráciát az eus polgároknak, miközben a soros Ursula a háttérben lévő hatalomnak kedvező törvényeket és rendelkezéseket dolgoz ki és fogadtat el.
karakter-2
2024. június 10. 17:03
A két hazaáruló szuka kibaszása a mézes bödönből sok mindenért kárpótol! (Egyébként mióta szuverenisták a zsidók?)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!