Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

A Donáth, Cseh kettős köpni, nyelni nem tudott, Orbán rendesen kiosztotta őket

2024. június 10. 13:32

Mindenkinek azt, ami jár.

2024. június 10. 13:32
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: képernyőfotó

„Véget ért a választás. A kormánypártok megnyerték a maratoni küzdelmet. Egy országgyűlési választáson a parlamenti mandátumok kétharmadát (135 mandátumot) is megszerezhette volna a Fidesz–KDNP az EP-választáson vasárnap elért 44,61 százalékos eredménnyel – derült ki a Nézőpont Intézet elemzéséből. Azonban, mint minden voksolásnak, a vasárnapinak voltak vesztesei is. A legnagyobb vesztes a Momentum, ezt bátran kijelenthetjük. Donáth Anna pártjának nem sikerült elérnie az ötszázalékos küszöböt, így elveszítették a két EP-helyüket. Ismerjük pontosan a Momentum hazai és brüsszeli ténykedését. Az itthoni csapat nagyon erős brigád. Egyikük rendszerint kinevetteti magát a hozzászólásaival a parlamentben, a másikuk pedig a haját szagolgatva elmélkedik a nagy semmin. 

A brüsszeli előretolt helyőrségük pedig azon ügyködött nap mint nap, hogy lejárassa a saját hazáját, és mellette minden eszközzel azért harcolt, hogy Magyarország még csak véletlenül se kapja meg a neki jogosan járó pénzeket. Felváltva szólaltak fel, amikor csak tehették, a saját nemzetük ellen. Ami a legszomorúbb az egészben, hogy még büszkék is voltak arra, amit a saját hazájuk ellen tettek.

Ezt a nemzetrontó politikát elégelték meg az emberek, és gyakorlatilag elzavarták az Európai Unió közeléből Donát Annát és Cseh Katalint a tegnapi választáson.

Mint ismert, a Momentum az egész politikai pályafutását azonnal egy hazaárulással kezdte, az olimpiai álmot vette el a magyar emberektől a magyarországi olimpia megfúrásával. A választások éjszakáján Orbán Viktor miniszterelnök, miután megköszönte a támogatást és az újabb győzelmet, nem mulasztotta el kiosztani a Momentumot sem:

Fontos, hogy soha ne veszítsük el a hitünket abban a tekintetben, hogy a világban van valami erkölcsi természetű egyensúly. Ezért jegyezzük meg, hogy a Jóistennek van humorérzéke, mert a párizsi olimpia évében írta ki a magyar történelemből a Momentumot.

A magyar emberek megbüntették azokat, akik Brüsszelben a hazájuk ellen dolgoztak. Mindenkinek, ami jár.

Ennyi!”

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pethoz-2
2024. június 11. 05:22
Az a baj, hogy a haza két ellenségét váltja 7 tiszás, akikről szinte semmit nem tudunk!
Nejem
2024. június 10. 20:38
Ez a két hölgyemény hál' az égnek, elhúzta a belét... Sajnos lesz helyettük másik szarházi.. De legalább fogynak..
tapir32
2024. június 10. 19:43
Akik konzekvensen ragaszkodnak a hibáikhoz azok így járnak!!!
Hohokam
2024. június 10. 18:39
Biztos megtalálja a kihívást és a siker lehetőségét egy portási, éttermi felszolgálói, vagy piaci eladói munkakörben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!