Zsigmond Barna Pál: A megszállottan magyarellenes Freund újabb Magyarország elleni támadást rendelt meg

2024. május 28. 12:03

A német zöldpárti politikusnak nem volt elég, hogy petíciót indított a magyar EU-elnökség felfüggesztéséért.

2024. május 28. 12:03
FREUND, Daniel

Nyitókép: MTI/EPA/Stephanie Lecocq

Csütörtökön a Mandiner beszámolt róla, hogy Daniel Freund petíciót indított a magyar EU-elnökség felfüggesztéséért. „Orbán Viktor nem képviselhet bennünket, európaiakat” – érvelt a német zöldpárti politikus.

„A megszállottan magyarellenes Freund újabb Magyarország elleni támadást rendelt meg:

egy baloldali pártkutatást készíttetett a választási kampány hajrájában, hogy újabb valótlanságokkal járathassa le Magyarországot a baloldali médiában.

Mindezt annak reményében, hogy újra bekerülhet az Európai Parlamentbe, hiszen népszerűsége egyelőre nem nő, hazánk folyamatos támadása még a Zöldek listáján is csak a 10. helyre volt elegendő számára a baloldali listán, ami nem jelent biztos újrázást” – írja Facebook-oldalán Zsigmond Barna Pál.

„A magyar elnökség a spanyol-belga trió keretében már zajlik, megkezdődött a közös program végrehajtása, felkészült és munkába állt a csapat. Maga Charles Michel, az Európai Tanács elnöke is nemrég elmondta, hogy nem aggódik a magyar elnökség miatt” – fogalmazott a politikus.

„Ráadásul a háborúpárti Zöldek kiadványa is azt mutatja, hogy a magyarok több mint kétharmada békepárti álláspontot képvisel. Hiába próbálják erről elterelni a figyelmet, teljesen egyértelmű, hogy

az emberek nem kérnek a Freundhoz hasonló háborúpárti politikusokból. Brüsszelben változásra van szükség!”

– írta Zsigmond Barna Pál.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 111 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000062
2024. szeptember 06. 16:40
🍓 ️ ­­É­r­­­t­é­­k­­­e­l­­d­­ ­­­a­­­ ­s­­­z­­e­­x­­­i­­­ ­p­­u­n­­c­i­­m­­­a­­t­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­­.­𝐗­­­𝟏­­𝟖­­.­­­𝐅­­𝐔­­𝐍
polárüveg
2024. május 28. 19:05
Az ilyen aktívan a magyarellenes munkáját végző politikusnak nem kell aggódnia, még EU-biztost is csinálhatnak belőle. Sőt.
Lajoss
2024. május 28. 16:42
Barnus,te csak arra figyelj,hogy elsőnek köszöntsd fel Anikó asszonyt, a magyar först lédit…hisz abból élsz…😂😂😂
pandalala
2024. május 28. 13:20
uncsi
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!