Dánia
18:002024. június 20.
Anglia
Spanyolország
21:002024. június 20.
Olaszország

Sosem fogunk magyar fiatalokat küldeni mások háborújába

2024. május 28. 15:26

Akik most Brüsszelben a kötelező európai sorozáson törik a fejüket, hiába teszik.

2024. május 28. 15:26
NATO Summit In Vilnius, Lithuania
Orbán Viktor
Orbán Viktor
Facebook

Nyitókép: Photo by Beata Zawrzel/NurPhoto via Getty Images

„Akik most Brüsszelben a kötelező európai sorozáson törik a fejüket, hiába teszik. Sosem fogunk magyar fiatalokat küldeni mások háborújába. Ha a magyarok támogatnak minket június 9-én, akkor nemet tudunk mondani az újabb őrült háborús tervekre!”

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 174 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Aerion
2024. május 30. 09:29
alexandrosz-2 ------------- Az, hogy 'zsideszes' a moslékzsidó szadesznácik talpnyalói találták ki 30 évvel ezelőtt. Ez pontosan az a társaság, ami a Szent Koronát svájcisapkázta, a Szent Jobbot tetemcafatozta, a magyar kultúrát fütyülős baracknak és bő gatyának nevezte, koronaúsztatásról pofázott, vagy éppen genetikai hulladékozta a magyarságot. Ez a moslék ember és életellenes gyűlöletének megnyilvánulása, elkorcsosodott zsidó, pontosan az, amit a német náciknak 80 évvel ezelőtt meg kellett volna semmisíteniük az emberiség érdekében, ahelyett hogy kisgyerekeket gyilkoltak volna halomra. Néhány túlélő ezek közül ezt annyira zokon vette, hogy felnőéve maga is moslék lett, mi több, a moslék moslékjának moslékja, és még annak is az eszenciája, hogy bosszúból, szegény ,kisgyereklelke elleni terror miatt, minden maradék normalitást kiirtson az emberi világból. Na most, ennek bűze dől a te pofádból. Te szarházi.
Aerion
2024. május 30. 09:19
Sosem fogunk magyar fiatalokat küldeni mások háborújába ---------------- A fidesz-kormány nem, de a moslékkormány majd igen.
alexandrosz-2
2024. május 29. 21:47
A magukat békepártinak hazudó zsideszes gecik mindeközben honvédeket küldenek Csádba, miután Afganisztánban, Irakban, Koszovóban hullottak az aljas zsidó gazdáik szolgálatában. A magukat békepártinak hazudó zsideszes gecik mindeközben 85+50+5 milliárd eurót szavaztak meg a hoholoknak a háborújukra, 13 szankcióscsomaggal, soktucat szankcióhosszabbítással, meg minden egyéb szarsàggal. A magukat békepártinak hazudó zsideszes gecik mindeközben eszement barom modján támogatják a zsidó apartheid terrorállam népirtásàt, hàborúját, melyben magyar állampolgársággal ellátott szadista zsidó gyilkosok gyilkolnak halomra gyermekeket, asszonyokat. A zsideszes patkányoknál nem arra kell figyelni, amit hazudoznak, hanem arra, amit csinálnak!
Patika
2024. május 29. 16:18
Egyre joibban bírom a kisgömböcöt. Előre kimondatja Szijjártóval a tesztmondatot, amikor az megáll akkor ő is gyorsan kimondja ugyanazt. (Ismétlés a tudás anyja és a felejtés ellenszere is egyben )
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!