Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Orbán Viktor: A béke a megoldás!

2024. május 25. 17:03

Orbán Viktor a Facebookon közzétett bejegyzésben a béke és a gazdasági növekedés mellett tesz hitet.

2024. május 25. 17:03
Special European Council

Kép forrása: Benoit Doppagne - Pool/Getty Images

A magyar miniszterelnök posztjában arról ír, a háborúra adott brüsszeli válasz nem jó az európai embereknek, valamint csak pusztítást hoz magával. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Összesen 202 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Patika
2024. május 27. 03:32
Bocs, de a béke csak egy állaőpot. Egy állapot nem old meg semmit, pont ettől állapot. Az angolban az állapotot a létige fejezi ki és ott az sem cselekvő.
csapláros
2024. május 26. 23:50
Kovács Ubul 2024. május 26. 07:53 ..."Ezt Szijjasnak kell intéznie MosZkvában a tartótisztjével."... Ha tudnál MAGYARUL és nem csak a betűket ismernéd, akkor fölfogtad volna, hogy a "Leszijjasozott" moszkvai látogatásainak egyik oka éppen a BÉKE INTÉZÉSE. Tartótiszt? Úgy mint neked is a SARKI FŰSZERES bazdmeg, mi, akitől a patkány rágta szafaládédat és a penészes komiszkenyeredet veszed?
kokrowatz-0
2024. május 26. 16:50 Szerkesztve
van egy jó ötletem: vonuljanak el tiltakozni mind az amerikai, mind az orosz nagykövetség elé! így akkor nincs részrehajlás, és mi is elhisszük, hogy békét akarnak!
kerek-a-perec
2024. május 26. 10:15
”Európa a tűzzel játszik, a béke és a háború határmezsgyéjén egyensúlyozunk jelen pillanatban” (O1G) Figyelj ide kolostormalac, te erkölcstelen, szélhámos, nagypofájú hazudozó hóbortos békediktátor! Eleget pofáztál, hadováltál a hatalmad megtartása érdekében, most itt az ideje fölhívni a háborút imádó, tűzzel játszó szadista putyin haverodat és mond meg neki, hogy az atomfegyvereivel fenyegetőzni és az elvtelen erőszakos különleges katonai műveleteivel asszonyokat, gyerekeket gyilkolni, kórházakat, lakóházakat lerombolni, nem OK. Üzenem az összes szemét, gerinctelen nyilasávóskomcsi békemenetelésre készülődő fidesz cselédnek! - Meneteljetek és ne álljatok meg Moszkváig !! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!