A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Mindenki készüljön fel: szombaton lesz minden idők legnagyobb Békemenete

2024. május 29. 20:54

Ifjabb Lomnici Zoltán elmondta, hogy „Orbán Viktor a garancia arra, hogy Magyarország semmi áron nem fogja hagyni magát belerángatni egy háborúba”.

2024. május 29. 20:54

Nyitókép: MTI / Czeglédi Zsolt

„Ezúttal minden idők legnagyobb Békemenetére készülünk, soha ennyi üzenetet nem kaptunk az anyaországi és a külhoni magyarság részéről” – mondta a Magyar Nemzetnek ifjabb Lomnici Zoltán, a Civil Összefogás Fórum (CÖF) és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) szóvivője.

Az alkotmányjogász tájékoztatott: idén június 1-jén a tizedik alkalommal szervezik meg a CÖF–CÖKA és szellemi honvédői által 2012-ben életre hívott Békemenetet,

vagyis egy kerek, jubileumi számhoz érkezett a rendszerváltás utáni Magyarország legnagyobb tömegeket megmozgató civil kezdeményezése.

Meglátása szerint a miniszterelnök részvétele és beszéde a Békemeneten több szempontból is jelentős.

Ezt is ajánljuk a témában

Először is azt mutatja, hogy a kormány a béke ügyét stratégiai fontosságúnak tekinti.

Továbbá a kormányfő jelenléte a közvetlen politikai kapcsolattartás fontos eszköze is, az emberek személyesen láthatják és hallhatják, ami erősíti a bizalmat és a közvetlen politikai részvétel érzetét.

Orbán Viktor és a kiemelt legitimációval rendelkező, szuverén magyar kormány a garancia – és ezt is üzeni a miniszterelnök jelenléte – arra is, hogy Magyarország semmi áron nem fogja hagyni magát belerángatni egy olyan, könnyen eszkalálódó háborúba, amely a keleti szomszédságunkban zajlik, és amely a Kárpátalján élő nemzettársainkat is érinti” – részletezte.

Kapcsolódó vélemény

undefined

Orbán Viktor

Facebook

Idézőjel

Akik most Brüsszelben a kötelező európai sorozáson törik a fejüket, hiába teszik.

Ifjabb Lomnici Zoltán szerint „ezt a szuverén magyar békepárti álláspontot Európa és a nyugati szövetségi rendszerek valamennyi döntéshozójának tiszteletben kell tartania”.

***

 

Összesen 253 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-164
2024. július 26. 16:03
🍓 ️ ­­É­­r­­­t­é­­k­­e­­­l­­­d­­­ ­­a­­ ­­­s­­­z­­­e­­­x­i­­­ ­­­p­­­u­­n­c­­i­m­­­a­­­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­.­𝐗­𝟏­­𝟖­.­­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
nempolitizalok-0
2024. május 30. 15:19
Hatan megyünk:)
kissb56
2024. május 30. 12:46
Pszicho-peti balfék birkái majd szombaton láthatnak közelről is tömeget. Ha oda merik tolni a mocskos pofájukat.
lazio154-2
2024. május 30. 10:43
A kormány se veszi komolyan ezt a háborús helyzetet! Még emlékszem a kubai válság után szüleimnek légo oktatásra kellett járni. Szombat délutánonként ásó - lapáttal kötelező társ. munkában, légo pincéket ástak, létfontosságú dolgokat szereltek be. Most semmi, annak ellenére, hogy a lakosság szinte teljes egészének fingja nincs mi lenne a teendője háborúban!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról